Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Bine ai venit in lumea

In lumea agitata in care traim, este foarte important sa ne mentinem sanatatea si sa fim in pas cu stilul de viata economicos de astazi. Tot ceea ce avem nevoie este sa fim sanatosi indiferent de sex sau varsta. Pentru a dispune de o stare generala de bine, trebuie sa nu avem nicio afectiune, sa fim in forma si plini de energie.

Si pentru a obtine asta, fiecare dintre noi are nevoie de o dieta sanatoasa, are novoie de un somn corespunzator, de ganduri pozitive si mai ales de exercitii pe masura. Nu numai ca exercitiile iti imbunatatesc sanatatea insa anticipeaza cu mult aparitia unor conditii care iti ameninta viata. In plus, exercitiile te fac sa arati mai bine – mai tanar, mai in forma si mai suplu. Ai nevoie de mai multe argumente?

Ei bine, noi nu am avut. Ideea unui magazin online care sa ofere echipamente destinate exercitiilor ne-a venit acum mult timp in urma pana cand, in final in septembrie 2012 ne-am decis. E timpul sa pornim!

Ne-am adunat ideile, am discutat un timp si am realizat ca in primul rand este vorba despre a fi in viata, fericit si activ, astfel incat exact asa am numit conceptul: to LIVE ACTIVE (a TRAI ACTIV).

Fitness si sanatate pentru tine si familia ta

In toamna anului 2012 ne-am suflecat manecile si am inceput sa consolidam un website plin de lucruri utile pentru fitness. Am inceput in Slovenia insa in curand an deschis magazine web in alte tari din Europa.

A fost clar inca de la inceput ca ne vom concentra asupra unei oferte de echipament de buna calitate, potrivit perfect pentru fitness, sport si altor activitati in aer liber destinat unor persoane care sunt interesate sa fie in forma si sanatoase. In afara de a oferi echipamente, suntem decisi sa:

  • Oferim solutii pentru a te ajuta sa duci un stil de viata mai activ si mai sanatos
  • Oferim sfaturi si consiliere prin intermediul expertilor la nivel local si a altor utilizatori prezenti in fiecare zona pentru a evidentia mediul in care se pot face achizitii in acest sens.

Planul nostru este sa devenim alegerea ta favorita oferindu-ti echipamente pentru sanatate si antrenament zilnic. Am inceput cu o afacere mica pentru ca este mai bine sa faci mai putin dar foarte bine, nu-i asa? In momentul de fata ne straduim sa extindem activitatea pe care o desfasori si in afara locului unde te antrenezi acasa si sa lucrezi si afara, in sanul naturii.

Suntem incantati sa oferim mijloacele si motivatia necesara unor persoane de toate varstele, avand conformatii si greutati diferite pentru ca toti sa fie cat mai in forma ...

Noi cei din echipa din spatele LiveActive, suntem plini de incredere in spatele fiecarei actiuni pentru nu ne putem astepta decta la ce este mai bine.

LiveActive este rezultatul unui spirit de echipa deosebit unde se combina rasul din toata inima si speranta ca bucuria de a trai si sportul isi vor face drum si spre tine.

Suntem aici pentru tine!

Aici la LiveActive, incercam sa te cunoastem pe tine si ceea ce te inspira astfel incat te putem ajuta sa-ti indeplinesti visele. Cat despre noi... Daca doresti cu adevarat sa stii cine suntem si ceea ce pretuim in viata, cum putem sa luam legatura sau cum cum poti sa te acoperi echipei noastre, nu mai ezita. Nu ezita niciodata sa ne contactezi si sa ne spui parerile tale, propunerile si ideile – facem totul pentru tine si familia ta!

Echipa LiveActive