Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Modalitati de plata

Puteti alege dintre urmatoarele modalitati de plata:

 1. Cash la livrare (plata ramburs)
 2. Plata online cu cardul tau de debit sau de credit
 3. Plata prin credit in rate lunare

1. Cash la livrare

Plata la livrare este cel simplu mod de plata. Nu trebuie decat sa ai banii in numerar conform comenzii tale si sa ii inmanezi curierului care asigura livrarea in schimbul produsului tau.

2. Plata online cu cardul de debit sau de credit

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau cu cardul de business, in aceleasi conditii de siguranta deplina ca si in cazul tranzactiilor realizate la bancomat sau in magazine prin plata la POS.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Clasic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro) daca au cod de securitate CVV2 sau CVC2 format, de regula, din 3 cifre regasite pe spatele cardului.

Avantajele acestei metode de plata:

 • comoditate si usurinta in procesul de comanda
 • siguranta platii
 • fara costuri suplimentare
 • poti plati in RATE FARA DOBANDA in conditiile institutiei financiare emitente a cardului
 • poti trimite cadouri unei persoane dragi chiar daca nu sunteti in acelasi oras

CUM pot plati online cu cardul?

Pas 1: Selectezi pe site la metoda de plata “Plata online cu card bancar", si apesi "Finalizeaza comanda".

Daca institutia financiara emitenta a cardului acorda rate fara dobanda pentru achizitionarea de bunuri de la Studio Moderna S.A., inca de la inceput vei fi rugat sa selectezi numarul de rate lunare in care vrei sa rambursezi contravaloarea bunurilor.

Pas 2: Se face redirectionarea pe o legatura securizata pe pagina procesatorului de plati prin carduri bancare PayU. Va trebui sa introduci in formular numarul cardului, data expirarii (ambele informatii le gasiti tiparite pe card) si codul CVV2/CVC2. Apoi apesi “Pasul urmator”.

Pas 3: Dupa finalizarea comenzii vei primi confirmarea pe pagina procesatorului de carduri bancare, precum si un e-mail de confirmare cu detaliile tranzactiei.

Important: Te rugam sa completezi cu atentie toate datele cerute referitoare la card si la maniera in care doresti sa rambursezi contravaloarea bunurilor.

3. Plata prin credit in rate lunare

In situatia in care nu ai banii necesari pentru a plati produsele dorite, avem solutia pentru tine!

Te putem ajuta sa obtii simplu un credit cu rate usoare daca valoarea cosului de cumparaturi este de cel putin 649 lei. In anumite perioade, avem oferte speciale de finantare unde nu avem impusa o valoare minima a creditului si/sau avem costuri de finantare foarte avantajoase.

OFERTA SPECIALA DE FINANTARE valabila pana la 31.10.2018 la achizitionarea aparatului de fitness Gymbit – Maxi Glider 360:

10 rate lunare egale cu DAE 0%.

De exemplu pentru un credit de 899 lei pe 10 luni rata lunara de plata este de doar 89,9 lei fara alte costuri suplimentare (comisioane: 0 lei, rata dobanzii: 0%, valoarea totala platibila: 899 lei, DAE 0%). Creditul nu este acordat de catre Studio Moderna S.A., ci de institutii financiare in urma analizei cererii de credit.

INFORMATII UTILE

 1. Creditul nu este acordat de catre Studio Moderna S.A., ci de institutii financiare in urma analizei cererii de credit.
 2. Suma minima a creditului: 649 lei, exceptie face oferta speciala de finantare detaliata mai sus. Pentru un credit de 1.000 lei pe 12 luni rata lunara de plata este de doar 93 lei (comisioane: 0 lei, rata dobanzii: 19%, valoare totală plătibilă: 1.116 lei, DAE: 20,9%). Creditul nu este acordat de Studio Moderna S.A., ci de institutii financiare in urma analizei cererii de credit. Calculul estimativ realizat prin intermediul simulatorului UniCredit Consumer Financing este orientativ și nu are valoare contractuală.
 3. Conditii minime de eligibilitate:
  • Esti salariat, pensionar, in concediu de crestere copil sau desfasori activitati independete (venituri din PFA)
  • Ai venituri care pot fi dovedite cu documente
  • Nu ai restante la creditele pe care le ai deja in derulare
  • Esti major si nu ai peste 74 ani
 4. Documentatia minima pentru analiza cererii de credit:
  • Documente de identitate
  • Documente care dovedesc venitul lunar (de exemplu adeverinta de venit formular tip, talon de pensie)

CUM poti cumpara online prin credit in rate?

Pas 1: Adaugi produsul/produsele dorit(e) in cos, selectand butonul "Adauga in cos" din pagina produsului.

Pas 2: Completezi cu datele tale de facturare si livrare. In sectiunea "Plata" selectezi butonul "Plata in rate" selectezi numarul de rate dorit si apoi butonul "Finalizare comanda".

Pas 3: In scurt timp, vei fi contactat de catre un operator Studio Moderna S.A. pentru confirmarea comenzii si pentru a completa cererea de credit.

Pas 4: Dupa ce vei trimite toate documentele necesare catre Studio Moderna (documente ce pot fi trimise prin e-mail, fax, Posta Romana sau firma de curierat), vom putea sa transmitem cererea de credit spre analiza catre institutia financiara.

Pas 5: In momentul in care institutia financiara aproba creditul, te sunam sa stabilim impreuna conditiile de livrare ale bunurilor. Vom transmite catre tine prin curier bunurile comandate impreuna cu documentatia contractuala si factura bunurilor.
In cazul putin probabil de respingere a cererii de credit, vei fi contactat de catre un operator Studio Moderna pentru a iti spune rezolutia cererii de credit.