Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Bicicleta Eliptica Reebok ZR7

Photo
Video

Ofera 8 nivele de rezistenta manuala, 4 programe incluzand cronometru, distanta tinta, calorii tinta, recuperare plus manual. ecran LCD afiseaza viteza, timpul, distanta, arderea caloriilor, puls BPM Dispune de un design antrenare spate unic. Reglaj la nivelul solului si rotile de transport.

Bicicleta Eliptica Reebok ZR7
2.299,00 LEI
Comenzi si asistenta clienti 021 407 89 51
Stock: 3
 • Descriere scurta
 • Detalii despre produs
 • Informatii Tehnice
Descriere scurta

Ofera 8 nivele de rezistenta manuala, 4 programe incluzand cronometru, distanta tinta, calorii tinta, recuperare plus manual. ecran LCD afiseaza viteza, timpul, distanta, arderea caloriilor, puls BPM Dispune de un design antrenare spate unic. Reglaj la nivelul solului si rotile de transport.

Afla mai multe
Detalii despre produs

Aparatul eliptic Reebok ZR7 te ajuta sa ajungi la tonusul cardiovascular ideal efectuand un antrenament cu impact scazut care nu suprasolicita spatele, picioarele sau articulatiile. Ti se ofera o modalitate sa pierzi greutatea in exces si sa-ti realimentezi nivelul de energie.

Indiferent daca esti un incepator sau daca esti deja experimentat in antrenamentul fitness, Aparatul eliptic Reebok ZR7 ofera antrenament functional pentru toate nivelurile de fitness.

 • cele 8 niveluri de rezistenta manuala te provoaca sa cresti nivelul intensitatii antrenamentelor tale pentru ca nivelul tau de fitness se imbunatateste treptat.
 • Schimba ritmul si adauga un plus de variatie prin selectarea unor programe care includ manual, cronometru, distanta tinta, calorii tinta, recuperare puls..
 • Monitorizeaza-ti progresul prin intermediul a ecran LCD usor de vizualizat care afiseaza viteza, timpul, distanta, arderea caloriilor, puls si BPM.
 • Antrenamentul cu un aparat eliptic iti ofera o activitate intensa dar cu impact scazut care poate imbunatatii sanatatea ta cardiovasculara in mod substantial si forta musculara.
 • Mai multa miscare pentru partea superioara a corpului care va fi supusa la mai mult efort prin intensificarea performantei antrenamentului tau – insa atunci cand ai obosit sa lucezi cu barele laterale, poti sa-ti odihnesti bratele pe bara fixa pentru mai multa sustinere.
 • Antrenamentul cu aparatul eliptic este de asemeni deosebit de eficient prin accelerarea pierderii in greutate – concentrarea pe muschii din zona abdominala.

Bucura-te de energia revigoranta a antrenamentului cu aparatul eliptic in confortul propriului camin, exact asa cum iti doresti. Aparatul eliptic Reebok ZR7 dispune de asemenea de o depozitare facila si solutii de asamblare.

 • Dispune de un sistem de antrenare spate unic.
 • Reglaj la nivelul solului pentru solutii de fixare perfecte.
 • Rotilele de transport faciliteaza instalarea facila si depozitarea.
 • Limita de greutate a utilizatorului este de 120 kg.
Informatii Tehnice
Caracteristici suplimentare Built-in hand pulse, floor level adjustment
Computerul afiseaza caloriile, distanta, puls, RPM, timp, viteza
Dimensiune 143 x 64 x 167 cm
Greutatea maxima a utilizatorului 120 kg
Programe de antrenament 4
Rezistenta 8 levels
Rotilele de transport Da
Sistem de franare manual

Pareri clienti 0 Articol(e)

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star