Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Cum sa eviti sa pui cateva kilograme in plus peste iarna?

Cele cateva kilograme in plus acumulate peste iarna nu sunt un mit. Marea majoritate a oamenilor pun ceva kilograme din motive variate. Si fiindca iarna bate la usa, am pregatit cateva sfaturi care sa te ajute sa te mentii in forma iarna aceasta!

Trebuie sa recunoastem. Datorita temperaturilor scazute, activitatile fizice in aer liber sunt reduse si datorita zilelor scurte, motivatia sa facem miscare scade. Suntem mai putin activi, ceea ce inseamna ca acumulam kilograme in plus, de care de obicei scapam tare greu.

In ciuda temperaturilor scazute si a vremii rele, iarna este ideala pentru a face miscare. Poti merge la schi sau la patinoar ca sa arzi calorii. Daca nu iti plac aceste sporturi, poti oricand sa apelezi la antrenamentele de interior sau sa faci miscare la tine acasa.

Antrenamentul de interior

Daca nu te pasioneaza salile de sport sau antrenamentele in grup organizat, ar trebui sa te gandesti la cumpararea unui aparat de fitness pentru antrenament individual.

Nu iti trebuie decat motivatie si timp si vei reusi!

Ce fel de antrenament este recomandat pentru zilele de iarna?

  • Exercitiile de stretching si tonifiere pentru picioare: exercitiile care includ picioarele sunt cele mai eficiente pentru prevenirea cresterii in greutate. Grupele musculare de pe picioare ard cele mai multe calorii.
  • Antrenamentul de rezistenta: va avea grija ca metabolismul tau sa nu intre in hibernare. Un metabolism activ ajuta la mentinerea greutatii.
  • Antrenamentul aerobic: o frumoasa completare a sedintei tale de miscare. Iti va umple corpul cu energie. Energia te va ajuta sa te simti mai bine si sa astepti primavara.

Cateva kilograme in plus nu strica

Nu exagera cant te hotarasti sa iti mentii greutatea sau sa slabesti in timpul iernii. Studiile au aratat ca iarna cateva kilograme in plus ajuta la stimularea sistemului imunitar. Astfel, surplusul de grasime inseamna energie pe care sistemul tau imunitar o foloseste ca sa combata bolile; nu te teme de cateva kilograme in plus!

AVERTISMENT Raspunsurile expertilor se bazeaza pe o intrebare specifica si nu se pot folosi in scop public. Ele nu reprezinta o opinie medicala sau profesionala si nu pot niciodata inlocui o vizita la medic sau la specialist. Fiindca oamenii sunt diferiti, va recomandam sa discutati cu medicul cat de potrivite sunt aceste produse pentru dumneavoastra si cum ar trebui sa le folositi. Retineti ca unele informatii medicale pot fi invechite datorita studiilor si cercetarilor constante care au loc in domeniu.