Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Primul exercitiu de alergat

Dependendenta de sanatate - Alergatul este o forma nemaipomenita de exercitiu 

Alergatul este o activitate care creeaza o dependenta incredibila.

Ai decis in cele din urma sa revii la forma de odinioara si sa iti imbunatatesti tonusul general? Alergatul este o forma nemaipomenita de exercitiu, deoarece, folosind abordarea corecta, este potrivit pentru aproape toata lumea si, in plus, pentru alergat nu ai nevoie de mult echipament costisitor. Alergatul iti va oferi o stare de bunastare fizica si mentala sporita si, in plus, alergatul iti va permite sa te bucuri si de frumoasele peisaje ale naturii. Vrei sa stii cum sa compui primul tau exercitiu de alergat?

Alergatul pentru incepatori si primii pasi

Alergatul este o activitate pe care o poti incepe imediat. Incepatorii fac adesea greseala sa nu treaca la alergat pur si simplu pana cand nu au echipament complet si pana cand Mama Natura nu ne binecuvanteaza cu conditii perfecte pentru jogging. Cu toate acestea, alergatorii care se bucura de acest sport nemaipomenit de mult timp pot sa iti spuna ca nu exista conditii ideale pentru jogging, de aceea este important sa inveti sa folosesti exact ceea ce ne este dat. Pentru jogging, cu siguranta e nevoie de unele echipamente absolut necesare inainte de a incepe alergatul, insa cea mai intalnita cauza a esecului la incepatori nu este lipsa echipamentului, ci lipsa motivatiei. Ridica-te de pe canapea si alearga - orice altceva este mult mai putin important.

Alergatul pentru incepatori si echipamentul de baza

Alergatul pentru incepatori nu necesita mult echipament insa o investitie in niste pantofi de sport adecvati este cu siguranta o idee foarte buna. Pantofii de sport care atenueaza in mod corespunzator presiunea asupra articulatiilor si care asigura alergarea confortabila merita cu siguranta fiecare banut, facand din aceasta o achizitie care te va recompensa cu siguranta. Cand e vorba de alergatul pentru incepatori, practic, nu e nevoie de altceva decat de pantofi sport. Cei ce acum pornesc la drum pot uita de imbracamintea costisitoare speciala pentru alergat, accesorii in pas cu moda, monitoare de ritm cardiac si ceasuri sport. Toate aceste dispozitive, desigur, iti vor fi utile atunci cand alergatul va deveni pentru tine o activitate regulata - insa la inceput, vei putea cu usurinta supravietui fara ele.

Alergatul pentru incepatori si motivatia

Alergatul pentru incepatori este o activitate care necesita o cantitate justa de daruire si staruinta. Cand incepi sa alergi regulat, cel mai important factor este motivatia. Dupa cateva zile, picioarele te vor durea, te veti simti obosit si cu siguranta nu iti va veni sa te ridici de pe canapea si sa alergi in natura. Insa jogging-ul este o chestiune de obisnuinta, astfel incat, in aceste momente, este important sa ramai fermi si concentrat - chiar daca ti se poate parea de necrezut la inceput, vei vedea in curand primele rezultate, iar jogging-ul va deveni o adevar