Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

-65% | Zilele Iubirii

Alege CADOUL potrivit!

Grabeste-te:
[banner_timer]
 

Tigaie, Delimano FryPan Delimano Stone Legend CopperLUX

Photo
Video

Tigaia CopperLux te ajută să gătești mâncăruri suculente fără ulei. Din materiale rezistente la zgârieturi, smalț și oțel, cu particule de piatră reală și cupru care asigură o foarte bună termoconducție. Stratul antiaderent permite desprinderea ușoară a mâncării. Pentru plita electrică, cu gaz, ceramică sau cu inducție. Ușor de curățat, spălare în mașina de spălat vase. 3 mărimi: 20, 24, 28cm.

Tigaie, Delimano FryPan Delimano Stone Legend CopperLUX
De la 109,99 LEI Up from
Selecteaza o optiune
Comenzi si asistenta clienti 021 407 89 51
Pentru informatii despre perioada de livare, selectati o varianta.
 • Descriere scurta
 • Detalii despre produs
 • Informatii Tehnice
 • Magazinele de unde puteti ridica produsul
Descriere scurta

Tigaia CopperLux te ajută să gătești mâncăruri suculente fără ulei. Din materiale rezistente la zgârieturi, smalț și oțel, cu particule de piatră reală și cupru care asigură o foarte bună termoconducție. Stratul antiaderent permite desprinderea ușoară a mâncării. Pentru plita electrică, cu gaz, ceramică sau cu inducție. Ușor de curățat, spălare în mașina de spălat vase. 3 mărimi: 20, 24, 28cm.

Afla mai multe
Detalii despre produs

Materiale inovative pentru gătit ușor și sănătos

Magia uimitoarei tigăi Delimano Stone Legend Copperlux Frypan ascunde particule de piatră și cupru înăuntrul învelișului său de QuanTanium cu titaniu.

Particulele de titaniu întăresc învelișul, particulele de piatră eliberează căldura gradual asupra alimentelor astfel obținând o mâncare sănătoasă care își păstrează nutrienții și aromele naturale iar particulele de cupru se încălzesc rapid pentru a nu irosi energia electrică în timpul gătitului.

Proprietăți excelente de gătit

Caracteristicile setului de tigăi Delimano Stone Legend Copperlux sunt uimitoarele materiale care sunt prietenoase cu mediul înconjurător (enamel) și non-toxice (100 % fără PFOA) pentru a-ți păstra mâncare, bucătăria și mediul din jurul tău curate. Materialele sunt extrem de rezistente la zgârieturi astfel nici un fel de chimical nu ajunge în mâncare și se pot folosi chiar și cu ustensile din metal.

Superbul înveliș anti-aderent îți permite să gătești cu un nivel scăzut de grăsime, doar cu o singură picătură de ulei. Nu te îngrijora că îți vei arde tigaia sau o vei distruge după câteva utilizări, deoarece învelișul acesteia nu poate fi ars și va rezista ani întregi.

Bucură-te de gustul tradițional al gătitului pe piatră adevărată

Gătitul în tigăi cu particule din piatră adevărată nu doar eliberează gradual căldura în alimente, ci oferă de asemenea gustul tradițional al gătitului pe piatră adevărată care cu siguranță îți va impresiona toți invitații la cină.

Avantajele învelișului de QuanTanium:

 • Potrivit pentru toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inducție.
 • Datorită proprietăților magnetice, acestea se încing rapid în inducție la o temperatură scăzută. Economisești 20% din energia electrică.
 • Posibilitatea de a găti la o temperatură medie dar atingând performanțe maxime.
 • Economisești timpul de curățare (se poate curăța la mașina de spălat vase).
 • Culori durabile, (emailul sare la 840°C).
 • Gătit cu doar o picătură de ulei.
 • Anti-aderență extremă.
 • Fabricată în Spania.

FAQ

 • De ce oțel?

  Metal puternic și durabil. Oalele și tigăile care conțin oțel sunt mai stabile deoarece sunt mai grele. Oțelul este bine cunoscut datorită înmagazinării căldurii, astfel că acesta este extrem de folositor pentru tipurile de alimente care necesită timp îndelungat de gătire.

 • De ce email?

  Deoarece protejează oțelul cu un strat sticlos, structură puternică și inalterabilă majorității atacurilor chimice. Emailul este extrem de durabil și este un conductor rapid de căldură. În plus, acesta este anti-aderent datorită suprafeței sale non-poroase.

 • De ce înveliș Whitford QuanTanium cu particule de piatră și cupru?

  Pentru proprietățile sale anti-aderente și rezistente la zgârieturi - care îți permit gătitul cu nivel scăzut de grăsime - și pentru că îți permite de asemenea folosirea ustensilelor din metal pe suprafața acestuia. În plus, pentru cea mai bună conductivitate la căldură - gătire rapidă și mai puțină energie electrică!

Construcția gamei Delimano Stone Legend Copperlux

 1. Primul strat de bază de email pe oţel
 2. Al doilea strat de email colorat pe oţel
 3. Oţel de înaltă calitate
 4. Primul strat interior de email pe oţel
 5. Al doilea strat interior de email pe oţel
 6. Primul strat de înveliş Quantanium® anti-aderent
 7. Al doilea strat de înveliş Quantanium® anti-aderent cu particule de cupru şi piatră naturală
 8. Al treilea strat de înveliş Quantanium® anti-aderent
1
2
3
4
5
6
7
8
Informatii Tehnice
Info. aditionale Delimano Stone Legend Copperlux Frypan, 20cm.

- Grosime: 1,5 mm
- Capacitate: 1,2 L
- Dimensiuni: 36,5 x 21,5 x 5 cm


Delimano Stone Legend Copperlux Frypan, 24cm.

- Grosime: 1,5mm
- Capacitate: 1,8 L
- Dimensiuni: 48 x 29,5 x 5,5 cm


Delimano Stone Legend Copperlux Frypan, 28cm.

- Grosime: 1,5mm
- Capacitate: 2,5 L
- Dimensiuni: 44 x 25,5 x 5,5 cm


100% fără PFOA

UTILIZARE: Verificați compatibilitatea produsului cu plita dumneavoastră electrică pentru a îl utiliza alături de o sursă de căldură potrivită (a se vedea informațiile de pe partea din față a ambalajului). Aceasta va asigura o gătire mai bună a alimentelor și o curățare mai ușoară.

Produsul este proiectat să fie cât se poate de eficient din punct de vedere energetic, așa că vă recomandăm să îl utilizați la un program de încălzire jos spre mediu (în special în cazul plitelor cu inducție). Un program de încălzire înalt nu este sub nicio formă recomandat, întrucât ar putea dăuna produsului sau chiar plitei.

Întotdeauna încălziți treptat tigaia și nu folosiți niciodată funcția „boost”. Niciodată nu supraîncălziți un produs fără conținut, întrucât poate cauza daune, în special în cazul straturilor de protecție anti-lipire.

Întotdeauna supravegheați mâncarea în timpul procesului de gătit pentru a preveni arderea. Pentru a asigura o viață cât mai lungă pentru produsul dumneavoastră anti-lipire este recomandată folosirea de ustensile din lemn, nailon sau silicon. Întotdeauna stați în apropierea produsului, în special în prezența copiilor sau animalelor de companie.

Delimano garantează că stratul de protecție anti-lipire este proiectat în conformitate cu legislația privitoare la materialele de acoperire ce pot fi folosite în contact cu hrana.

Produsul întrunește standardele necesare. LA PLITA CU INDUCȚIE A SE FOLOSI TREAPTA DE PUTERE JOASĂ SPRE MEDIE:
Utilizarea treptei de putere joasă spre medie optimizează timpii de gătit și consumul de energie, ajutând la prelungirea vieții produselor noastre.

Treptele de putere foarte ridicate deteriorează integritatea produsului și pot provoca daune totale farfuriei din sticlă.
Aceste informații se regăsesc și pe instrucțiunile de utilizare ale produsului.
Lavabil in masina de spalat vase Da
Material invelis din email
Material interior QuanTanium
Tip de plita ceran, electric, gaz, inductie
Magazinele de unde puteti ridica produsul
Poti ridica produsele comandate online si din magazinele noastre, prin optiunea Click&Collect. Magazinul de la care le poti ridica va putea fi ales in procesul de comanda, in a doua etapa. In cazul in care magazinul nu este vizibil in lista pentru selectie, inseamna ca momentan acel produs nu poate fi ridicat din acel magazin. Dupa finalizarea comenzii, in termen de 24 de ore vei fi contactat telefonic de catre magazin pentru a-ti oferi informatiile exacte despre data la care iti poti ridica comanda.

Pareri clienti 0 Articol(e)

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star