Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Cratiță pătrată Square Mould, 27x27 cm, Delimano Delimano Stone Legend CopperLUX

Photo
Video

Cu aceasta poți găti pe aragaz sau în cuptor. Realizată din materiale rezistente la zgârieturi, smalț și oțel, cu particule de piatră reală și cupru, care asigură o foarte bună termoconducție. Stratul antiaderent permite desprinderea ușoară a mâncării. Potrivită pentru plita electrică, cu gaz, ceramică sau cu inducție. Ușor de curățat, spălare în mașina de spălat vase. Dimensiune: 28 x 27 x 7cm.

Cratiță pătrată Square Mould, 27x27 cm, Delimano Delimano Stone Legend CopperLUX
199,99 LEI
Selecteaza o optiune
Comenzi si asistenta clienti 021 407 89 51
 • Descriere scurta
 • Detalii despre produs
 • Informatii Tehnice
Descriere scurta

Cu aceasta poți găti pe aragaz sau în cuptor. Realizată din materiale rezistente la zgârieturi, smalț și oțel, cu particule de piatră reală și cupru, care asigură o foarte bună termoconducție. Stratul antiaderent permite desprinderea ușoară a mâncării. Potrivită pentru plita electrică, cu gaz, ceramică sau cu inducție. Ușor de curățat, spălare în mașina de spălat vase. Dimensiune: 28 x 27 x 7cm.

Afla mai multe
Detalii despre produs

Magia uimitorului înveliș QuanTanium

Învelișul inovativ QuanTanium al cratiței pătrate CopperLUX conține:

 • Particule de titaniu care fac învelișul mai puternic și extrem de durabil
 • Particule de piatră care adaugă rezistență la abraziunea învelișului și eliberează căldura gradual în alimente, astfel acestea rețin mai mulți nutrienți și arome naturale – ca și cum ai găti pe piatră adevărată!
 • Particulele de cupru pentru o mai bună conductivitate a căldurii care permite economisirea energiei electrice și a timpului în bucătărie.

Fii prietenos cu mediul atunci când gătești

Email-ul folosit în cratița Delimano Stone Legend Copperlux Square Mould de 27x27 cm protejează oțelul și este 100% reciclabilă, astfel contribuind la un mediu înconjurător mai sănătos și non-toxic (100% fără PFOA) pentru a preveni pătrunderea în alimente și în continuare în organism a oricăror chimicale.

Materiale de top pentru mâncare de top

Cratița pătrată Delimano Stone Legend Copperlux de 27x27 cm are proprietăți fantastice de anti-aderență care fac procesul de gătire și coacere a oricărui aliment să fie o adevărată briză. Poți folosi o singură picătură de ulei pentru a prepara mâncăruri sănătoase cu conținut scăzut de grăsime. Este de asemenea rezistentă la zgârieturi și poți folosi cu încredere ustensile de metal deoarece aceasta nu se distruge și nu eliberează toxine în alimente.

 • marinează

 • coace

 • servește

Nu o să te mai îngrijorezi niciodată că se va arde vasul

Delimano Stone Legend Copperlux Square Mould de 27x27 cm oferă un înveliș rezistent care nu poate fi ars și poate fi curățat ușor și simplu după folosire - ștergeți doar cu un prosop sau băgați la mașina de spălat vase.

Ușor de folosit și curățat

Vasele nu se pot arde iar învelișul lor anti-aderent este foarte ușor de curățat. De asemenea pot fi curățate în mașina de spălat vase.

Avantajele învelișului de QuanTanium:

 • Potrivit pentru toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inducție.
 • Datorită proprietăților magnetice, acestea se încing rapid în inducție la o temperatură scăzută. Economisești 20% din energia electrică.
 • Posibilitatea de a găti la o temperatură medie dar atingând performanțe maxime.
 • Economisești timpul de curățare (se poate curăța la mașina de spălat vase).
 • Culori durabile (emailul sare la 840°C).
 • Gătit cu doar o picătură de ulei.
 • Anti-aderență extremă.
 • Fabricate în Spania.

FAQ

 • De ce oțel?

  Metal puternic și durabil. Oalele și tigăile care conțin oțel sunt mai stabile deoarece sunt mai grele. Oțelul este bine cunoscut datorită înmagazinării căldurii, astfel că acesta este extrem de folositor pentru tipurile de alimente care necesită timp îndelungat de gătire.

 • De ce email?

  Deoarece protejează oțelul cu un strat sticlos, structură puternică și inalterabilă majorității atacurilor chimice. Emailul este extrem de durabil și este un conductor rapid de căldură. În plus, acesta este anti-aderent datorită suprafeței sale non-poroase.

 • De ce înveliș Whitford QuanTanium cu particule de piatră și cupru?

  Pentru proprietățile sale anti-aderente și rezistente la zgârieturi - care îți permit gătitul cu nivel scăzut de grăsime - și pentru că îți permite de asemenea folosirea ustensilelor din metal pe suprafața acestuia. În plus, pentru cea mai bună conductivitate la căldură - gătire rapidă și mai puțină energie electrică!

Construcția gamei Delimano Stone Legend Copperlux

 1. Primul strat de bază de email pe oţel
 2. Al doilea strat de email colorat pe oţel
 3. Oţel de înaltă calitate
 4. Primul strat interior de email pe oţel
 5. Al doilea strat interior de email pe oţel
 6. Primul strat de înveliş Quantanium® anti-aderent
 7. Al doilea strat de înveliş Quantanium® anti-aderent cu particule de cupru şi piatră naturală
 8. Al treilea strat de înveliş Quantanium® anti-aderent
1
2
3
4
5
6
7
8
Informatii Tehnice
Capacitate 4 L
Dimensiune 28 x 27 x 7 cm
Info. aditionale - Grosime: 1,2 mm
- Capacitate: 4 L
- Dimensiuni: 28 x 27 x 7 cm


100% fără PFOA

UTILIZARE: Verificați compatibilitatea produsului cu plita dumneavoastră electrică pentru a îl utiliza alături de o sursă de căldură potrivită (a se vedea informațiile de pe partea din față a ambalajului). Aceasta va asigura o gătire mai bună a alimentelor și o curățare mai ușoară.

Produsul este proiectat să fie cât se poate de eficient din punct de vedere energetic, așa că vă recomandăm să îl utilizați la un program de încălzire jos spre mediu (în special în cazul plitelor cu inducție). Un program de încălzire înalt nu este sub nicio formă recomandat, întrucât ar putea dăuna produsului sau chiar plitei.

Întotdeauna încălziți treptat tigaia și nu folosiți niciodată funcția „boost”. Niciodată nu supraîncălziți un produs fără conținut, întrucât poate cauza daune, în special în cazul straturilor de protecție anti-lipire.

Întotdeauna supravegheați mâncarea în timpul procesului de gătit pentru a preveni arderea. Pentru a asigura o viață cât mai lungă pentru produsul dumneavoastră anti-lipire este recomandată folosirea de ustensile din lemn, nailon sau silicon. Întotdeauna stați în apropierea produsului, în special în prezența copiilor sau animalelor de companie.

Delimano garantează că stratul de protecție anti-lipire este proiectat în conformitate cu legislația privitoare la materialele de acoperire ce pot fi folosite în contact cu hrana.

Produsul întrunește standardele necesare. LA PLITA CU INDUCȚIE A SE FOLOSI TREAPTA DE PUTERE JOASĂ SPRE MEDIE:
Utilizarea treptei de putere joasă spre medie optimizează timpii de gătit și consumul de energie, ajutând la prelungirea vieții produselor noastre.

Treptele de putere foarte ridicate deteriorează integritatea produsului și pot provoca daune totale farfuriei din sticlă.
Aceste informații se regăsesc și pe instrucțiunile de utilizare ale produsului.
Lavabil in masina de spalat vase Da
Material invelis din email
Material baza otel
Material interior QuanTanium
Tip de plita ceran, electric, gaz, inductie

Pareri clienti 0 Articol(e)

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star