Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

ECHINOCȚIUL DE TOAMNĂ

ECHINOCȚIUL DE TOAMNĂ - -10% EXTRA la orice comandă!

-10% EXTRA la orice comandă!

 
[banner_timer]
 

Topper Mirabai 4+1 Dormeo

STOC EPUIZAT
Photo
Video

Topper-ul Mirabai 4 + 1 reprezintă soluția perfectă și versatilă pentru un plus de confort. Realizat din 4cm de spumă Ecocell® și încă 1 cm din fibre Wellsleep®, acest topper oferă un somn excelent, indiferent dacă este folosit pe podea, o saltea tare sau o canapea. Acesta beneficiază de o bază antiderapantă și husă detașabilă lavabilă la 40 ° C pentru a menține un mediu igienic de dormit.

Topper Mirabai 4+1 Dormeo
De la 578,00 LEI Up from
Selecteaza o optiune
Produsul nu este momentan pe stoc. 021 301 73 32
  • Descriere scurta
  • Detalii despre produs
  • Informatii Tehnice
  • Disponibilitate în magazine
Descriere scurta

Topper-ul Mirabai 4 + 1 reprezintă soluția perfectă și versatilă pentru un plus de confort. Realizat din 4cm de spumă Ecocell® și încă 1 cm din fibre Wellsleep®, acest topper oferă un somn excelent, indiferent dacă este folosit pe podea, o saltea tare sau o canapea. Acesta beneficiază de o bază antiderapantă și husă detașabilă lavabilă la 40 ° C pentru a menține un mediu igienic de dormit.

Afla mai multe
Detalii despre produs

Confort Versatil și Portabil

Topper-ul Dormeo Mirabai  4 + 1 este soluția perfectă pentru cei grăbiți și oricine dorește să-și îmbunătățească mediul de dormit altfel inconfortabil. Acest topper poate fi utilizat pentru a îmbunătăți confortul unei saltele dure, a unei canapele extensibile, a unei canapele normale, al unui pat în rulotă sau ca saltea pe podeaua unei camere de cămin sau pentru oaspeții care vin în vizită pentru o noapte. Și, baza specială antiderapantă a topperului asigură stabilitate toată noaptea.

Cu o grosime totală de 5 cm, Topper-ul Mirabai are 4 cm de spumă Ecocell® și, adițional încă 1 cm de fibre avansate, ultra-fine Wellsleep® pe suprafață.

Tehnologia spumei cu memorie Ecocell®

Nucleul topper-ului Mirabai 4 + 1 este alcătuit din spumă Ecocell® de înaltă calitate, de generație următoare, care a fost concepută pentru a oferi confortul maxim în timpul somnului. Structura sa celulară tridimensională elastică permanentă permite circulația aerului ultra-eficientă și oferă o excelentă adaptivitate. Datorită fluxului de aer excelent, îți permite să dormi într-un mediu confortabil, uscat și igienic. Ecocell® este o spumă fermă care își păstrează în mod constant forma, indiferent de presiunea care i se aplică. Și, datorită naturii sale elastice, este capabilă să se conformeze contururilor unice ale corpului tău.

Fibre avansate Wellsleep® și Tehnologie AirX

Suprața de pluș de 1 cm din topper-ul Mirabai 4 + 1 este umplută cu fibre avansate Wellsleep® care creează buzunare de aer ce permit fluxul de aer maxim și creează o suprafață de dormit super-moale, care funcționează în combinație cu nucleul de spumă pentru a-ți oferi un somn minunat.

Părțile laterale ale topper-ului folosesc o tehnologie specială AirX, care conferă topper-ului un flux de aer și mai mare în jurul tău, pentru a te asigura că nu te simți niciodată prea cald sau inconfortabil și te menține proaspăt și uscat.

Zone de Confort pentru fiecare Parte a Corpului

Topper-ul Mirabai 4 + 1 are trei zone individuale, concepute pentru a fi cât mai confortabile pentru suporul diferitelor părți ale corpului. Zona capului și gâtului este proiectată cu o textură asemănătoare unui grup de ouă care vă masează ușor capul, gâtul și umerii. Zona șoldurilor oferă un confort moale, dar totuși de susținere, acolo unde este cel mai mult nevoie, iar zona picioarelor a fost proiectată cu canale pentru a te asigura că picioarele obțin fluxul de aer de care au nevoie și să le păstreze confortabile toată noaptea.

În mod natural respinge bacteriile, microbii și acarienii

Topper-ul Mirabai 4 + 1 este tratat cu extracte speciale de ulei prelevate din semințele crescute organic și durabil din arborele Neem, care îl protejează în mod natural de bacterii, microbi și acarieni.

Colecția Mirabai este inspirată dintr-un copac cu frunze mereu verzi, originar din India, numit copacul Neem (Azadirachta indica). A fost recunoscut ca una dintre cele mai promițătoare surse de compuși cu proprietăți antibacteriene și medicinale. Neem a fost folosit ca medicament tradițional împotriva diferitelor boli umane din cele mai vechi timpuri în India.

Există aproximativ 700 de preparate din plante diferite pe bază de Neem, care pot fi găsite în locuri precum Ayurveda, Siddha, Unani și Amchi. Cu toate acestea, la nivel mondial, de asemenea, a primit multă atenție pentru utilizarea sa potențială în numeroase aplicații de asistență medicală în țări precum China, SUA, Franța, Germania și Italia.

Informatii Tehnice
Husa lavabila Da
Inaltime 5 cm
Nucleu Spumă PU Foam cu 3 zone convolute, înălțime de 4 cm
Program Dormeo Sufragerie
Suprafata Material superior: 100% poliester tratat cu ulei Esential; Material lateral: 100% poliester (Sistem AirX); Umplutură husă superioară: 100% poliester (300 gsm); Material bază: 100% poliester cu puncte antiderapare; Husă interioară: 100% poliester
Tratament antibacterian Da
Disponibilitate în magazine

Pareri clienti 0 Articol(e)

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star