Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Despre returnare si garantie

Certificat de garantie

Dispozitiile prevazute mai jos sunt aplicabile DOAR persoanelor fizice denumite in cele ce urmeaza ’’Consumator’’. Prezentele conditii nu sunt aplicabile persoanelor juridice.

SC Studio Moderna SA declara pe proprie raspundere ca produsele comercializate corespund documentatiilor de executie ale fabricantilor, fapt atestat prin certificatele de calitate emise de producatori.

SC Studio Moderna SA acorda o garantie comerciala pe o perioada de 30 de zile pentru produsele de larg consum si cele gonflabile, de 6 luni pentru produsele de fitness si de 12 luni pentru articolele de folosinta indelungata. Perioada garantiei comerciale este stipulata si in instructiunile de utilizare Garantia acordata nu afecteaza drepturile consumatorilor prevazute de Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. Defectele aparute dupa termenul de garantie, insa nu mai tarziu de 2 ani de la achizitionare, ca urmare a unor vicii ascunse, confirmate prin expertize tehnice de catre serviciul post-vanzare, se repara gratuit de SC Studio Moderna SA.

Modalitati de asigurare a garantiei:

Garantia se acorda pentru produsele comercializate de SC Studio Moderna SA ale caror instructiuni de utilizare au fost respectate intocmai. Nu se asigura garantie pentru produsele deteriorate din cauza nerespectarii instructiunilor de utilizare, intretinere si manipulare cat si a interventiei neautorizate asupra acestora.

Orice reclamatie va fi insotita de datele de indentificare ale consumatorului, factura fiscala (copie), de certificatul de garantie si de chitanta eliberata de catre operatorul de servicii postale (curier), in cadrul termenului de garantie mentionat in instructiunile de utilizare ale produsului.

SC Studio Moderna SA se obliga ca, dupa receptionarea produsului reclamat ca defect, sa procedeze la solutionarea reclamatiilor considerate intemeiate, in termen de 15 zile calendaristice, prin una din urmatoarele masuri reparatorii:

  1. repararea produsului;
  2. inlocuirea produsului cu altul identic.

Daca repararea sau inlocuirea produsului sunt imposibile, consumatorulare dreptul la rezolutiunea totala sau partiala a contractului, dupa caz, si respectiv la restituirea contravalorii totale sau partiale a produsului.

In cazul unui defect (defect – produs aflat in garantie) returnati doar produsul in cauza la oficiul postal : O.P-83, C.P.-42, Sector 6, Bucuresti.
Pentru reclamatii si service post-vanzare va rugam sa va adresati la telefon 021 – 301.72.72. Drepturile si obligatiile consumatorului sunt cele prevazute in in O.G.21/1992 republicata, cu modificarile ulterioare, privind protectia consumatorilor, Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

Unitatea Service: SC Studio Moderna SA, punct lucru: Comuna Joiţa, Judeţul Giurgiu, România, Tarla 36, Parcela 230/2, Spaţiul BUW7, Unitatea A şi B, situată în Complexul industrial CTPark Bucharest West