Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Alege cel mai bun aparat pentru abdomene

Un aparat pentru abdomene bun face minuni pentru abdomenul tau. In acest ghid al cumparatorului vei afla cum sa alegi aparatul perfect pentru tine.

Aspecte importante de avut in vedere la cumpararea unui aparat pentru abdomene

Aparatele pentru abdomene sunt foarte populare in randul utilizatorilor casnici. Ele ofera un antrenament care modeleaza si intareste muschii abdominali, inclusiv pe cei oblici, mai greu accesibili. Antrenamentul cu aparatele pentru abdomen activeaza, de obicei, si alte grupe musculare din jumatatea superioara a corpului, inclusiv pectoralii, umerii, spatele sau bratele.

Exista mai multe aparate de fitness potrivite pentru barbatii si femeile de toate generatiile. Incepatorii si varstnicii vor folosi cel mai bine aparate pentru abdomene de baza, care le asigura un antrenament simplu si eficient, iar modelele mai avansate vor fi apreciate mai bine de utilizatorii intermediari si avansati.

Pe langa admirabilul abdomen „cu pachetele”, folosirea aparatelor pentru abdomene mai asigura si un bust ferm, esential pentru o coloana flexibila si o postura sanatoasa, o stabilitate mai buna, echilibru si controlul intregului corp, arde calorii si accelereaza scaderea in greutate.

Optiuni de exercitii

Aparatele pentru abdomene ofera o gama larga de exercitii pentru abdomene, de la abdomene clasice si crunches la crunches inversate, exercitii din pozitia intins si multe altele. Unele aparate ofera o combinatie de aceste exercitii, iar altele doar un singur tip.

Tipuri de aparate si functiile acestora

Exista multe tipuri diferite de aparate pentru abdomene dintre care poti alege. Unele se concentreaza exclusiv pe zona abdominala, altele au si alte beneficii. Aici vom mentiona cateva dintre cele mai comune tipuri de aparate pentru abdomene:

Rotile asigura un antrenament foarte eficient, cu miscari de alunecare, care nu lucreaza doar zona abdomenului, ci si alti muschi din partea superioara. Sunt excelente pentru toata lumea, de la incepatori la avansati.

Sugestia noastra: LifeGear Roller Gym

Bancile declinate se pot folosi pentru un antrenament eficient cu capul in jos sau in scopuri terapeutice si pentru stretching. Sunt recomandate si pentru incepatori si pentru avansati.

Aparatele electronice pentru abdomen stimuleaza musculatura abdominala prin tehnologia de electrostimulare musculara, care ii forteaza sa se contracte, modeland abdomenul fara sa faci nici un exercitiu de abdomn. Este perfect pentru incepatori si pentru cei aflati in criza de timp.

Sugestia noastra: U-Slender

Aparatele de abdomen pentru sustinere sunt create pentru exercitii cum sunt crunches si asigura sprijin spatelui, capului si gatului pentru un antrenament abdominal corect. Ele ofera si rezistenta pentru un antrenament mai eficient. Cauta aparate cu functie de rasucire, pentru a lucra si muschii oblici. Sunt excelente pentru incepatori si pentru cei care au probleme cu executarea corecta a exercitiilor.

Alte aparate: Exista multe alte tipuri de aparate pentru abdomene pe piata. Unele ofera antrenamente comode din pozitia asezat, cu miscari de unduire (de ex. Ab Wave), altele ofera antrenamente intense totale, care lucreaza mai ales zona abdominala (de ex. 5 mins Shaper).

Alege aparatul care se potriveste cel mai bine obiectivelor tale si iti ofera un antrenament de intensitatea dorita.a executa corect toate abdomenele.arat mai mare si mai costisitor, ai grija sa aiba cel putin un an garantie.

Cum sa alegi un aparat pentru abdomene bun?

Pentru a alege un aparat pentru abdomene bun, cauta un aparat care sa iti garanteze un antrenament eficient, cu rezultate. Trebuie sa ai in vedere urmatoarele functii:

Dimensiune: Daca nu ai prea mult spatiu, cumpara un model compact. Unele aparate au loc si intr-un sertar.

Miscare: Cauta un aparat care sa ofere o gama larga de miscari si sa activeze toti muschii abdominali.

Confort: Alege un aparat care sa iti ofere sprijin comod si o pozitie ergonomica, pentru a avea un antrenament sigur si placut.

Reglare: Aparatele de calitate sunt reglabile, ca se le poti adapta la statura ta.

Alege un aparat pentru abdomene care sa dea varietate antrenamentelor tale si sa iti ofere sprijin, pentru a putea executa corect toate abdomenele.

Sfaturi privind intretinerea

Aparatele pentru abdomene nu sunt greu de intretinut. Trebuie sa le mentii curate si sa le stergi de transpiratie dupa antrenament. O data la cateva luni verifica sa nu existe defectiuni si strange eventualele suruburi.

Daca investesti intr-un aparat mai mare si mai costisitor, ai grija sa aiba cel putin un an garantie.