Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Cele mai bune accesorii de fitness pentru tine – partea I

Accesoriile pentru antrenament se folosesc pentru a crea un antrenament mai dinamic, mai eficient, mai comod si mai interesant. Citeste acest ghid al cumparatorilor cu recomandari despre cum sa alegi accesoriile de fitness potrivite nevoilor tale.

Accesoriile pentru antrenament sunt instrumente de fitness mai mult sau mai putin compacte care iti asigura un antrenament variat chiar la tine acasa. Unele dintre ele pot concura cu aparate mult mai mari si mai sofisticate si sunt, de obicei, foarte accesibile ca pret. Numeroase accesorii de antrenament se pot folosi independent, in timp ce altele ofera programului de antrenament o alta dimensiune, facandu-l mai eficient si mai comod.

Cu cat varietatea de accesorii pe care le ai la dispozitie este mai mare, cu atat poti face un antrenament mai diversificat.

Aspecte importante de avut in vedere la achizitia accesoriilor

Datorita varietatii bogate de accesorii de pe piata, este usor sa gasesti macar unul pe care sa il poti folosi.

Incepatorii adora accesoriile pentru antrenament fiindca sunt usor de folosit si dau randament. Ei pot utiliza cu folos accesorii cum ar fi: aparatele pentru coapse, benzile de rezistenta, placile turnante si mingile de antrenament cu care pot efectua antrenamente simple, dar foarte eficiente.

Persoanele mai in varsta vor avea beneficii de pe urma aparatelor cu care pot face un antrenament cardio si de rezistenta usor, cum ar fi benzile de rezistenta sau placile turnante. Si un monitor pentru puls sau pedometru ar fi o alegere potrivita.

Femeile si mamicile mai tinere care vor sa isi modeleze corpul apreciaza accesoriile cum sunt aparatele pentru coapse, accesoriile de pilates sau aparatele de tip ab slider.

Accesoriile cum sunt barele pentru usa si aparatele de tip ab slider sunt populare in randul utilizatorilor intermediari si avansati.

Toti utilizatorii pot folosi cu rezultate benefice un monitor pentru puls, pantofi sport si o sticla cu apa, ca sa detina controlul si sa fie bine hidratati in timpul antrenamentului.

Optiuni si obiective ale exercitiilor

Tipurile diferite de accesorii asigura optiuni diferite de antrenament care tintesc diferite zone ale corpului, de la brate, umeri si abdomen la fese si coapse. Le poti folosi pentru antrenamente cardio, antrenamente de rezistenta, yoga, pilates si multe altele.

Tipuri de accesorii pentru antrenament

Numeroasele accesorii de antrenament disponibile iti ofera o alegere larga. Iata

Accesorii pentru antrenament de rezistenta

Accesoriile pentru un antrenament de rezistenta sunt importante pentru tonifierea si antrenarea muschilor. Ele se pot folosi independent pentru modelarea corpului, iar altele pentru un plus de confort si stabilitate.

Barele pentru usa folosesc propria greutate corporala pentru intarirea rezistentei. Bara se instaleaza pe tocul usii si poti incepe antrenamentul. Sunt excelente si pentru exercitiile de stretching.

Recomandarea noastra: Chrome Door Bar

Benzile de rezistenta sunt create pentru antrenamente de rezistenta si se pot pentru intregul corp.

Aparatele pentru coapse sunt aparate compacte, populare de prin anii ’80. Cu ele se pot antrena eficient muschii coapselor si partea de sus a corpului.

Recomandarea noastra: LifeGear Thigh Master

Mingile medicinale se folosesc pentru a lucra zona mediana si a imbunatati echilibrul.

Aparatele de tip ab slider sunt excelente pentru tonifierea bustului, soldurilor si a bratelor. Ele ofera un antrenament distractiv si foarte eficient, excelent pentru utilizatorii intermediari si avansati.

Recomandarea noastra: LifeGear Roller Gym

Accesorii pentru antrenamentul cardio

Poti alege dintr-o multitudine de accesorii excelente pentru un antrenament cardio, ca sa te mentii in forma. Cercurile, corzile, trambulinele sunt doar cateva dintre accesoriile de fitness care asigura un antrenament cardio intens.

Cu placile turnante ai asigurat un antrenament distractiv, cu rasuciri multiple, care iti modeleaza talia, soldurile si coapsele si iti ofera un masaj placut al picioarelor.

Recomandarea noastra: Magnetic Disc

Corzile: Cand sari coarda, poti arde pana la 400 calorii in 30 minute, executand un axcelent antrenament cardio.

Trambulina garanteaza un antrenament cardio distractiv si eficient, excelent pentru imbunatatirea coordonarii si a energiei. Este excelenta pentru utilizatorii tineri sau varstnici, indiferent de conditia lor fizica.

Cercurile: Foloseste-le sa iti intaresti zona mediana, sa arzi calorii si sa iti imbunatatesti sanatatea cardio.

Manusile de box, protectiile pentru mana si sacul: Sunt accesorii esentiale pentru box, care te ajuta sa iti intaresti corpul si sa lucrezi sistemul cardio. Manusile de box si protectiile pentru mana iti protejeaza mainile, iar sacul de box tine loc de tinta cand nu ai partener.

In a doua parte a ghidului nostru pentru accesorii de antrenament citeste despre yoga, pilates, stretching si alte accesorii utile si afla care ti se potrivesc.