Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Inel pentru Pilates - Ghidul utilizatorului

Inelul pentru Pilates este un accesoriu excelent care se poate folosi pentru exercitii independente de rezistenta sau pentru imbunatatirea sedintelor de Pilates sau Yoga. Citeste acest ghid al utilizatorului, ca sa afli cum sa folosesti acest util accesoriu de fitness.

Inelele pentru Pilates, cunoscute si sub denumirea de cercuri magice sau inele pentru antrenament, devin tot mai populare. Aceste accesorii simple si incredibil de polivalente reprezinta un excelent supliment pentru sala ta de sport de acasa si ofera numeroase optiuni pentru un antrenament eficient.

Integreaza exercitii de rezistenta in sedintele tale de Pilates sau Yoga, sporeste-ti rezistenta si tonifiaza-ti corpul cu Inelul pentru Pilates

Inelul pentru Pilates este un accesoriu de fitness foarte practic care ofera rezistenta usoara pentru tonifierea corpului. Este foarte popular in randul iubitorilor de Pilates si al femeilor de toate generatiile. Incepatorilor le place fiindca este eficient si usor de folosit, iar cei mai familiarizati cu sportul il folosesc pentru un antrenament rapid in timp ce se uita la televizor sau in timpul sedintei de Pilates. Se foloseste si in anumite tratamente de recuperare.

Inelul pentru Pilates adauga un element de rezistenta sedintelor tale de Pilates, facandu-le mai interesante si mai eficiente. Este perfect pentru modelarea muschilor mediani mai puternici si totodata antreneaza intr-un mod echilibrat si simetric muschii bratelor si ai picioarelor.

Antrenamentul cu inelul pentru Pilates activeaza intregul corp si te ajuta sa iti tonifiezi:

  • Bratele
  • Pectoralii
  • Umerii
  • Spatele
  • Coapsele
  • Zona mediana.

Antrenamentul cu inelul Pilates duce la formarea unor muschi mai puternici, a unei siluete suple si atragatoare, a unei mai bune stabilitati, echilibru si posturi. Datorita rezistentei sporite vei arde mai multe calorii si surplusul de grasime.

Optiuni de exercitii: foloseste inelul pentru Pilates independent sau in timpul sedintelor de Pilates

Inelul pentru Pilates aduce antrenamentului o rezistenta usoara spre medie. El foloseste principiul izometriei, conform caruia corpul opune rezistenta unei suprafete sau lui insusi. Este o completare perfecta pentru sedintele tale de Pilates sau Yoga, care te ajuta sa aprofundezi extensiile, sa te intinzi mai tare si sa stai in posturi mai interesante mai mult timp. Sau il poti folosi independent pentru exercitii diverse, inclusiv:

  • Apasari cu picioarele care lucreaza partea interioara a coapselor, soldurile si abdomenul
  • Apasari cu bratele pentru tonifierea umerilor, bratelor si a pectoralilor
  • Rulari pentru modelarea abdomenului
  • si multe altele.

Functii importante

Inelul pentru Pilates este un aceesoriu foarte util, cu utilizari multiple. Este fabricat din cauciuc flexibil durabil, care opune rezistenta pentru tonifierea musculaturii, in timp ce manerele comode de spuma garanteaza o prindere ferma. Designul compact, portabil si usor iti permite sa il iei cu tine oriunde mergi.

Sfaturi pentru intretinerea Inelului pentru Pilates

Inelul pentru Pilates este un simplu accesoriu pentru antrenament realizat din materiale nepretentioase, care nu necesita o ingrijire deosebita. Trebuie doar sa il stergi dupa fiecare utilizare si sa il cureti saptamanal cu un lichid delicat.