Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Informatii despre livrare

1. LIVRARE PRIN CURIER, LA DOMICILIU

Produsele comandate vor fi livrate prin curier. Curierul vă va anunța telefonic ziua și ora livrării. Plata se poate face online cu cardul sau curierului la livrare. Curierul nu este angajat Studio Moderna și nu are dreptul să desigileze coletul.

Taxa de livrare se calculează în funcție de destinația și volumetria produsului. Vedeți mai jos taxa exactă pentru produse, în funcție de adresa de livrare:

Saltele

 • București & Ilfov & reședințe de județ - 79 lei, indiferent de numărul de produse comandate (alte saltele, alte produse în comandă)
 • Restul țării - 99 lei, indiferent de numărul de produse comandate (alte saltele, alte produse în comandă)
 • Livrare saltele din magazine - 59,99 lei

Toppere

 • București & Ilfov & reședințe de județ - 29 lei, indiferent de numărul de produse comandate (alte toppere, alte produse în comandă, cu excepția saltelelor - situație în care se aplică tariful aferent livrării saltelelor)
 • Restul țării - 39 lei, indiferent de numărul de produse comandate (alte toppere, alte produse în comandă, cu excepția saltelelor - situație în care se aplică tariful aferent livrării saltelelor)

Alte produse

 • București & Ilfov - 19 lei, indiferent de numărul de produse comandate (cu excepția saltelelor și topperelor - situație în care se aplică tariful aferent livrării saltelelor sau topperelor)
 • Restul țării - 29 lei, indiferent de numărul de produse comandate (cu excepția saltelelor și topperelor - situație în care se aplică tariful aferent livrării saltelelor sau topperelor)

Livrarea produselor către consumator se va face între 72h și 30 de zile calendaristice de la încheierea contractului. Aceste condiții nu se aplică produselor cumpărate direct din magazinele Studio Moderna SA 

 

2. LIVRARE PRIN CURIER LA ALTE PUNCTE DE RIDICARE

Pentru acest tip de livrare, comandați produsul online și alegeți ca modalitate de livrare ridicarea din punct de livrare. Comanda va fi livrată în incinta unui magazin partener Pay Point Fan Courier.

Acest tip de livrare este disponibil numai pentru comenzile achitate online cu cardul.

Livrarea produselor în punctele de ridicare se va face între 72h și 30 de zile calendaristice de la încheierea contractului, în funcție de disponibilitatea produselor afișată în magazinul online la momentul plasării comenzii.

Ridicarea coletului/ coletelor se va face în maxim 7 zile calendaristice de la data primirii SMS-ului cu codul PIN prin care sunteți informat că a ajuns coletul în punctul de ridicare Fan Courier. Este suficient să comunicați codul PIN pentru a putea ridica coletul, nefiind necesară prezentarea vreunui act de identitate.

Punctele de ridicare Fan Courier au program de luni până vineri în intervalul orar 9:00 – 17:00. Compania Fan Courier poate decide extinderea sau limitarea programului anumitor puncte de ridicare. Intervalul de livrare poate varia în funcție de programul specific al companiei de curierat și nu poate fi controlat în mod direct de către echipa Studio Moderna.

Vă informam că, dacă decideți să utilizați această metodă de livrare, comanda trebuie să respecte următoarele condiții ale companiei de curierat Fan Courier:

 • Dimensiunile maxime acceptate ale coletului sunt 60x90x60cm
 • Greutatea maximă a coletului trebuie să fie 10 kg

Taxa de livrare a coletelor care respectă condițiile de dimensionare și greutate impuse de compania Fan Courier se calculează în funcție de adresa de livrare:

Toppere

 • București & Ilfov & reședințe de județ - 29 lei, indiferent de numărul de produse comandate incluse în colet (alte toppere, alte produse în comandă, cu excepția saltelelor - situație în care se aplică tariful aferent livrării saltelelor)
 • Restul țării - 39 lei, indiferent de numărul de produse comandate incluse în colet (alte toppere, alte produse în comandă, cu excepția saltelelor - situație în care se aplică tariful aferent livrării saltelelor)

Alte produse

 • București & Ilfov - 19 lei, indiferent de numărul de produse comandate incluse în colet (cu excepția saltelelor și topperelor - situație în care se aplică tariful aferent livrării saltelelor sau topperelor)
 • Restul țării - 29 lei, indiferent de numărul de produse comandate incluse în colet (cu excepția saltelelor și topperelor - situație în care se aplică tariful aferent livrării saltelelor sau topperelor)

În cazul în care ați optat pentru această metoda de livrare și doriți sa verificați statusul livrării după avizarea de către compania de curierat, o puteți face prin:

 

3. RIDICARE PERSONALĂ DIN MAGAZIN (Click & Collect)

Click & Collect este un serviciu valabil doar pentru comenzile care sunt achitate online cu cardul și care vă permite să comandați online și să vă ridicați comanda simplu și rapid din cel mai apropiat magazin Top-Shop sau Dormeo.

Pentru acest tip de livrare alegeți produsul sau produsele, adăugați-le în coș, selectați RIDICARE DIN MAGAZIN și alegeți magazinul dorit, plătiți online și ridicați din magazin.

După ce comanda a fost finalizată, veți primi detaliile comenzii pe adresa de e-mail comunicată. Veți primi un SMS în momentul în care vă puteți prezenta în magazin pentru ridicarea coletului.

Asigurați-vă că aveți cu dumneavoastră e-mailul cu detaliile comenzii (online sau tipărit) și un act de identitate, astfel încât să vă putem identifica. Vom verifica datele și vă vom oferi pachetul.

Important: certificatul verde (care dovedește vaccinarea sau trecerea prin boala) poate fi necesar în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Taxa de livrare a produselor în magazin este de 5,99 lei.