Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

WINTER SALES

WINTER SALES! Reduceri de până la -50%! TRANSPORT GRATUIT la orice comandă!

Reduceri de până la -50%! TRANSPORT GRATUIT la orice comandă!

 
[banner_timer]
 

Nutribullet® Pro, 900W, 25.000RPM Delimano

Disponibil doar în magazine selectate
Photo
Video

Nutribullet Family Pro reprezintă robotul ideal în bucătăria modernă. Dispune de un motor de 900 W, cu acțiune de rotație pe verticală și orizontală, care descompune și macină alimentele proaspete în totalitate, eliberând cei mai importanți nutrienți. Substanțele nutritive eliberate activează metabolismul și au un efect benefic asupra tensiunii arteriale. 

Nutribullet® Pro, 900W, 25.000RPM Delimano
599,00 LEI
Pret in rate: 10 x 59.9 LEI
Selecteaza o optiune
Produsul este disponibil doar in magazine selectate
 • Descriere scurta
 • Detalii despre produs
 • Mai multe informatii
 • Informatii Tehnice
 • Disponibilitate în magazine
Descriere scurta

Nutribullet Family Pro reprezintă robotul ideal în bucătăria modernă. Dispune de un motor de 900 W, cu acțiune de rotație pe verticală și orizontală, care descompune și macină alimentele proaspete în totalitate, eliberând cei mai importanți nutrienți. Substanțele nutritive eliberate activează metabolismul și au un efect benefic asupra tensiunii arteriale. 

Afla mai multe
Detalii despre produs

Motor de 900 W … "ești ceea ce mănânci"

Auzim mereu "ești ceea ce mănânci", dar în realitate ești ceea ce absorbi. Nutribullet® Pro Family 900 îți oferă toate beneficiile nutriționale de care ai nevoie. Are un motor de 900 W, care zdrobește cu ușurință până și cele mai tari alimente și îți permite să extragi tot ceea ce este mai bun din ele.

Beneficiază de toți nutrienții din alimentele tale preferate!

Ai un program foarte încărcat și nu mai reușești  consumi cantitatea zilnică recomandată de fructe și legume? Te simți mereu obosit și uneori ți se pare  nu mai faci față ritmului impus de toate lucrurile importante pe care trebuie  le faci?

Într-o lume din ce în ce mai alertă, nu avem timp uneori  mâncăm sau să mestecăm alimentele corectAstfel, chiar dacă mâncăm sănătossistemul nostru digestiv are dificultăți  ajungă la toate vitaminele, mineralele și fitonutrientii care se găsesc în alimentele pe care le consumăm. Cea mai sigură modalitate prin care putem să îi oferim organismului nostru hrana de care are nevoie este extragerea nutrienților.

1/8 cana

semințe de in preparate prin extragerea nutrienților într-o NUTRIEXPLOZIE

sau

60

măsuri (cană) de brocoli

sau

100

felii de pâine integrală

Extragerea nutrienților - Tehnologie de vârf destinată obținerii maximului nutritiv din alimentele consumate

Știai că, de fapt, prin simpla mestecare a mâncării nu putem obține toți nutrienții deoarece organismul nu are acces la aceștiaÎnsă, avem o veste bună pentru tine - atunci când fructele, legumele, semințele și nucile sunt reduse la forma lor cea mai digerabilă în momentul ingerării, întreg sistemul digestiv poate absorbi cu ușurință tot ceea ce acestea au mai bun oferit. 

Din fericire, acum ai la îndemână procesorul NutriBullet® care face exact acest lucru!

Extractorul de nutrienți Nutribullet®: E timpul ca organismul să primească tot ceea ce are nevoie

Îți prezentăm NutriBullet - Extractorul nutrienților superalimentelor. NutriBullet® nu este un blender și nici un storcător de fructe. Este o mare descoperire în știința nutriției, care îți poate schimba viața. NutriBullet® are puterea să extragă nutrienții altfel ascunși în interiorul alimentelor pe care le mâncăm.

Nu ne putem bucura de beneficiile alimentelor doar prin stoarcere, mărunțire sau mestecare. Pentru a avea acces la o super nutriție, adică la fitonutrienții din interiorul semințelor, cojilor și tulpinilor, acestea trebuie să fie complet zdrobite. Atunci când se întâmplă acest lucru, obținem în mod semnificativ mai mulți nutrienți decât atunci când consumăm exact aceleași alimente, însă fără acest sistem de procesare. Cu NutriBullet® Pro Family 900 poți să îți prepari o băutură plină de nutrienți digerabili, care de obicei se află doar în tranzitul organismului nostru, fără a exercită vreo influență..

Cum? NutriBullet® utilizează motoare puternice de 900 W pentru a extrage, zdrobi, pulveriza, sparge și presa alimentele.

Rezultat: Băuturi fine, spumoase și revitalizante - doză zilnică de nutrienți

Există vreo diferență între o băutură răcoritoare naturală și una preparată cu NutriBullet® Pro Family 900? Vei folosi cu siguranță fructele și legumele pe care le fosești în mod constant, însă NutriBullet® prepară băuturi răcoritoare naturale extraordinare, mult mai fine, mai cremoase și mai spumoase decât cele făcute într-un blender obișnuit.

NutriBullet® zdrobește complet fructele înghețate, nucile și semințele în băuturi fine prin pulverizarea pereților celulari și extragerea principiilor nutritive ascunse, astfel încât corpul tău să le poată utiliza cu adevărat.

Beneficii uimitoare asupra sănătății și frumuseții

NutriBullet® zdrobește complet fructele înghețate, nucile și semințele în băuturi fine, prin pulverizarea pereților celulari și extragerea principiilor nutritive ascunse. Cu ajutorul robotului Nutribullet®, vei putea beneficia de:

 • "mina de aur", plină de zinc și magneziu, din interiorul semințelor de pepene verde
 • bogăția de acizi Omega3, proteine și antioxidanți din interiorul semințelor de mure
 • stoparea dezvoltării celulelor canceroase cu ajutorul unor alimente, precum varza Kale și broccoli

Toate acestea susțin capacitatea de autoregenerare a organismului.

Motive pentru care vei îndrăgi NutriBullet® Pro Family 900

 • Motor puternic de 900 W
 • Pulverizează și transformă alimentele în pulbere, eliberând astfel nutrienții de la nivel celular
 • Sparge semințele, pătrunde în interiorul tulpinilor și fragmentează cojile și pielițele groase pentru a elibera proprietăți nutritive ascunse
 • Toacă, mărunțește și macină
 • Te încurajează să ai un stil de viață mai sănătos
 • Reduce timpul petrecut în bucătărie
 • Acțiune ciclonică și lame de extractor patentate
 • Fabricat fără Bisfenol A
 • Fără mizerie
 • Ușor de curățat
 • Mic și compact - se potrivește oriunde în bucătărie
 • Adaptat oricărui utilizator
 • Consumul de preparate obținute te ajută să dormi mai bine și să previi durerile de cap acute sau migrenele
 • Un remediu împotriva nivelurilor scăzute de estradiol
 • Reduce anumite simptome

NutriBullet® poate face parte din viața ta! Te va ajuta să te simți mai tânăr și mai sănătos ca niciodată!

Recomandările clienților și specialiștilor:

 • Cu siguranță că, în acest fel, se va reduce nivelul colesterolului, presiunea arterială și glicemia. Unele simptome se vor ameliora, iar ceea ce mâncăm nu ne va mai cauza probleme.

  Dr. Michale Moreno

 • Am început să am bufeuri încă de la vârsta de 35 de ani și, de-a lungul anilor, acestea s-au inrăutățit și au fost dăți când, în mijlocul nopții, mă simțeam ca într-un cuptor cu microunde. Însă, după ce am folosit Nutribullet® timp de o săptămână, am început să dorm mai bine. Mă simt mult mai odihnită. Nu am mai avut bufeuri. Sunt absolut încântată de această schimbare de sănătate și de felul în care mă simt. Este vorba de combinația de fructe și legume. Funcționează!

  Kim Pontius

 • Antidepresivele, somniferele și tratamentul împotriva presiunii arteriale m-au ajutat la început. Ei bine, într-o săptămână de când consum NutriExplozii, am văzut schimbări incredibile. Dorm tun câte 8 ore.

  Jerome Glassman

 • Am avut migrene toată viața și au fost dăți când, pur și simplu, imi era greu și să țin ochii deschiși de durere. Practic, singurul remediu împotriva migrenelor era să stau într-o cameră întunecată, cu ochii închiși. Cel puțin o dată pe săptămână aveam migrene. De când am introdus în regimul alimentar NutriExploziile, nu am avut nicio migrenă, nicio durere de cap. NutriBullet este diferit pentru că extrage toți nutrienții din fructe, legume și nuci.

  Rachel Wilcox

 • Tot ceea ce vă cer este să consumați o NutriExplozie pe zi și veți vedea cum vi se transformă viața.

  David Wolfe

 • Schimbările pe care le-am văzut la mine și la familia mea au fost pur și simplu uimitoare.

  Kim Pontius

E-bookul Nutribullet

Aici poți descărca Ghidul utilizatorului & Cartea cu rețete nutritive și energizante. Află toate informațiile utile despre acest produs și Planul de transformare timp de 6 săptămâni, care îți poate îmbunătăți starea de sănătate.

Vezi Ebook
Mai multe informatii

Mod de funcționare

Dezvăluirea secretului: 900 watt, lamă extractor și o acțiune ciclonică patentată

NutriBullet® dispune de o combinație unică de 3 funcții care caracterizează exclusiv tehnologia extractorului și care poate schimba hrana ingerată în superhrană:

Prin această tehnologie se rup și se pulverizează tulpinile, semințele și cojile, în acestea aflându-se cea mai mare parte dintre nutrienții esențiali – spre deosebire de storcătoare sau blendere.

Cu NutriBullet®, poți extrage și măcina. Hai să vezi cât de ușor este!

Extragerea

Lama de extragere sparge, rupe și pulverizează semințele, tulpinile și cojile.

1. Adaugă ingredientele în cana înaltă sau mică.

2. Răsucești lama de extragere.

3. Așează cana în unitatea electrică. Apasă în jos și blochează motorul.

4. Poți să observi procesul de extragere. Verificaă consistența. Băutura ta NUTRIEXPLOZIE e gata când arată fin și cremos!

Macinarea

Lama de măcinare transformă ingredientele uscate în pulbere. Perfect pentru măcinarea cerealelor, nucilor și semințelor.

1. Adaugă ingredientele în cana mică.

2. Răsucește lama pentru măcinat.

3. Așează cana în unitatea electrică. Apasă în jos și blochează motorul.

4. Macini ingredientele de care ai nevoie până la consistența dorită.

Metoda de amestecare:

Uneori, atunci când cănile sunt prea pline cu ingrediente sau nu au destul lichid, rezultatul înseamnă o creștere în densitatea amestecului. Acest lucru face ca ingredientele din partea superioară a cănii să ajungă cu greu la lama de jos. Dacă unele dintre ingrediente nu pot ajunge ușor până la lamă, trebuie să folosești pur și simplu metoda de amestecare.

1. Îndepărtează cana și ansamblul lamelor din unitatea electrică.

2. Ține în mână cana și ansamblul lamelor și amestecă la fel ca și cum ai folosi un shaker pentru cocteiluri. Apoi reintroduci în unitatea electrică.

Metoda lovirii ușoare

Pentru ingrediente cu adevărat încăpățânate, care se agață de marginile cănii în loc să fie recirculate în zona de tpiere, folosești simplu metoda lovirii ușoare.

1. Iei cana și ansamblul lamelor de pe unitatea electrică și lovește-le ușor de blatul de lucru pentru a reorienta ingredientele spre lame.

2. Reintroduci cana și ansamblul lamelor în unitatea electrică și închei procesarea.

Spălare super simplă

Alt lucru cu adevărat deosebit este că NutriBullet® se spală cu adevărat foarte ușor. Datorită faptului că ansamblul capac-lama nu este detașabil, nu trebuie decât să umpli containerul cu apă călduță cu săpun, să o lași să se amestece câteva secunde și să clătești. Se poate spăla și în mașina de spălat vase.

NutriBullet® se poate folosi:

 • Teoretic pentru oricine dorește să ducă o viață mai bună și mai sănătoasă
 • Ideal pentru vegetarieni și vegani
 • Pentru familii cu copii cărora nu le place să mănânce legume gătite
 • Pentru persoane active
 • Pentru persoane care nu țin o dietă sănătoasă și au obiceiuri alimentare proaste
 • Pentru persoane cu colesterol mărit
 • Persoane care sunt în curs de recuperare după diferite afecțiuni și au nevoie de o dietă nutritivă

Informații tehnice

Detalii tehnice despre NutriBullet®:

 • Putere: 900 W;
 • Voltaj: 220 – 240 V;
 • 25.000 rpm
 • 1 x baza Nutribullet® Family Pro;
 • 1 x pahar mic (0,5 l);
 • 1 x pahar mare (0,9 l);
 • 1 x lamă dublă pentru extracție;
 • 1 x capac resigilabil;
 • 1 x capac special;
 • 1 x inel cu filet;
Ghidul de utilizare NutriBulle®t și Cartea de rețete
1 Ghid al nutriționistului NutriBullet® în varianta de buzunar.

Iata și câteva detalii:

Lama de extragere

Atunci când designul unic al tuturor lamelor de extragere noi este combinat cu acțiunea ciclonică generează puterea necesară spargerii și fragmentarii semințelor, tulpinilor groase și cojilor dure pentru a ajunge la nutrienții ascunși în interior. Lama este fabricată din oțel inoxidabil și nu are nevoie de ascuțire.

Lama de măcinat

Lama plată este ideală pentru măcinarea grăunțelor, ierburilor și mărunțirea nucilor. Lama este fabricată din oțel inoxidabil și nu are nevoie de ascuțire.

Unitatea electrică

Unitatea electrică este inima aparatului NutriBullet®. Pur și simplu bagi în priză aparatul NutriBullet® și pui cana înaltă pe unitatea electrică de 600 WATT cu cuplu mare și presezi. Nu sunt butoane de apăsat și nu ai manuale complicate de citit. Nimic mai ușor!

Cana înaltă

Cana înaltă deosebit de încăpătoare este utilizată pentru emulsionarea și crearea unor NUTRIEXPLOZII sănătoase și nutritive, pline de sănătate și care vor prelungi durata de viață!

Cană mică și inel confortabil pentru băut cu priză de mână

Cana mică pentru auto amestecare este perfectă pentru pregătirea unei singure porții de NUTRIEXPLOZIE. Prepari și bei folosind aceeași cană! Este livrată împreună cu un inel confortabil pentru băut cu priză de mână.

Cană mică cu inel confortabil pentru băut

Arată exact la fel cu o cană mică standard. Cu această cană cu priză de mâna poți prepara și bea bauturile folosind aceeași cană! Este livrată împreună cu un inel confortabil pentru băut cu priză de mână pentru a te bucura de comoditate.

Două capace cu resigilare pentru păstrarea prospețimii

Nu tebuie să folosești folie de plastic sau recipiente de depozitare pentru a păstra băuturile proaspete. NutriBullet® este livrat împreună cu două capace cu resigilare pentru păstrarea prospețimii care se potrivesc exact cu cana mică și cu cea înaltă. Ideal pentru a-ți lua vitaminele la pachet!

Ghidul utilizatorului și carte de rețete

Ghidul utilizatorului și cartea de rețete sunt pline de rețete senzational de hrănioare ți energizante care îți vor revigora corpul și te vor face să te simți mai bine.

Ghid al nutriționistului

"Magia" din spatele sistemului NutriBullet® începe cu tovarășul tău deosebit de util, "Ghid al nutriționistului în varianta de buzunar" care te va învăța:

 • Ce mâncăruri ar trebui să fie organice
 • Cum să îți alegi un meniu echilibrat
 • Cum să îți alegi cel mai proaspăt produs
 • Cât de multe produse trebuie să cumperi
 • Beneficiile aduse sănătații asociate cu mâncărurile pe care le alegi

Participanții care achiziționează unul dintre produsele participante din magazinele partenere pot completa formularul de inscriere aici : Formular de inscriere

Informatii Tehnice
Greutate 3.65 kg
Disponibilitate în magazine
Poti ridica produsele comandate online si din magazinele noastre, prin optiunea Click&Collect (cu excepția saltelelor). Magazinul de la care le poti ridica va putea fi ales in procesul de comanda, in a doua etapa. De asemenea, produsul este disponibil la vanzare in urmatoarele magazine:

Pareri clienti 10 Articol(e)

4,85

29 Parere(i)

1-10 din 29

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Cretu lucia

www.delimano.ro

Sunt foarte multumita ,de cele doua produse cumparate
Am cumparat Nutribulet,sunt foarte multumita,si Multicooker....le-am cumparat de vre-o 2 ani ,si oala de cred ca 4 ani.....
Valeria Morar

www.delimano.ro

recomand nutribullet --eu am sunt f, multumita .
am nutribullet de aproape 1 an de 600 si acum vreau sa-i iau si fetei mele --de 900--eu sunt f. multumita recomand cu mare incredere--.Cristina

www.delimano.ro

garantie
Buna seara,

Cat are garantie NutriBullet Family Pro?
Multumesc

RE:Buna ziua,garantia este de 1 an de zile insa se poate extinde (contra-cost) pana la 3 ani.
Echipa Delimano

Gabriela

www.delimano.ro

very good
Ma intereseaza daca acest Nutri bullet are si storcator sau se fac doar smoothies? Multumesc
RE:Buna ziua,Nutribullet nu separa pulpa de suc cum o face un storcator normal,el descompune in totalitate alimentele :)
Echipa Delimano

mihaela

www.delimano.ro

nutribullet
buna ziua.as vrea sa comand si eu nutribullet pro family cum se procedeaza ca sa-l iau in rate.si kt va fi rata.va multumesc.
RE: Pentru a afla mai multe amanunte privind programul de rate va rugam sa apelati numarul de telefon 021 301 72 88. Va multumim, echipa Delimano.

Ana-Maria

www.delimano.ro

Inca nu am folosit acest produs , nu pot sa imi spun parerea .
Buna seara !
La Nutribullet 600 se pot folosi si cuburi de gheata pentru smoothie-uri ?
RE: Da, se pot folosi si cuburi de gheata. Va multumim, echipa Delimano !!!

Cristina

www.delimano.ro

Zdrobire gheata
Buna ziua,
As dori sa il achizitionez dar as vrea sa stiu intai daca zdrobeste si gheata?
Multumesc!
RE: Da, zdrobeste si gheata. Multumim, echipa Delimano.

cristina

www.delimano.ro

poate si macina semintele cu acel cutit pe care il are?
Buna ziua,
ma intereseaza zi pe mine daca aparatul si macina/transforma in praf semintele deoarece am vazut ca nu exista cutit special pentru maruntire.
RE: Chiar daca nu are cutit special, prin puterea de 900W macina fara probleme orice fel de seminte. Multumim, echipa Delimano.

amanda

www.top-shop.ro

Excelent, fara rezerve!
E un produs exceptional(Nutribullet 600), l-am cumparat in decembrie si, datorita sucurilor preparate cu el, ma simt mult mai bine si am slabit 6 kilograme.Nu mai simt nevoia de dulciuri ca altadata,picioarele mi s-au desumflat(nu avea efect nimic,nici macar Diurex-ul) si am o stare de bine generala.Il recomand cu toata caldura!
O mica intrebare:mi-ar prinde bine acea cana mare de 900 de ml.O pot cumpara separat?Imi puteti da un pret?Multumesc!
RE: Puteti achizitiona accesoriile separat, pentru comanda va rugam sa ne contactati la numarul 021 301 73 31

IULIA PATRICIA

www.delimano.ro

foarte bun imi doresc sa-l achizitionez
buna ziua as dori sa stiu daca se poate lua in rate si cat se plateste rata in fiecare luna ?
RE: Pentru detalii va rugam sa apelati cu incredere numarul de telefon 021 301 72 88. Va multumim, echipa Delimano !!!

1-10 din 29

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3