Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Vrei sa platesti in rate? Efort minim pentru obtinerea creditului - facem totul pentru tine.

Vezi mai jos cele mai populare oferte și apelează cu încredere la consultanții noștri la numărul 0372134366.

Oferte de finanțare cu DOBÂNDĂ ZERO

OFERTĂ SPECIALĂ DE FINANȚARE: 10 RATE lunare egale cu dobândă 0%!

Orice SALTEA DORMEO o poti cumpara acum in 10 rate lunare egale cu dobanda 0%! Meriti un somn odihnitor cu efort minim!

Rămâi in forma cu efort minim în confortul casei tale cu aparatul de fitness Gymbit Vibroshaper cu numai 99,90 lei/ lună. Beneficiezi astfel de posibilitatea de plată în 10 RATE lunare egale cu DOBÂNDĂ 0%!

Creată de un maestru, pentru maestrul din tine! Cumpără unul dintre seturile din gama Delimano Horia Vîrlan Diamond Collection și plătești în 10 RATE lunare egale cu dobândă 0%. Delimano îți prezintă, în exclusivitate și pe o perioadă de timp limitată, colecția de vase de gătit Diamond, semnate, la propriu, de maestrul bucătar Horia Vîrlan.

Beneficiază ACUM de Nutribullet Pro - extractorul nutrienților superalimentelor - cu doar 69,9 lei/ lună! 10 RATE lunare egale cu dobândă 0%.

Poți cumpăra în 10 rate cu dobândă 0% soluția de curățare perfectă pentru casă! Rovus Victor combină 3 funcționalități diferite într-un singur aspirator: aspirare uscată, aspirare umedă și funcție de suflantă/pompă. Cu doar 49,90 lei x 10 luni te bucuri de un mediu curat și sănătos. 

Profită ACUM de cele 10 RATE lunare egale cu DOBÂNDĂ 0% și beneciază de creditul oferit de către una dintre instituțiile financiare partenere în urma analizei cererii de credit.

Plătești eșalonat și fără efort! Apelează cu încredere la consultanții noștri. Sună la 0372134366 sau scrie-ne la adresa de e-mail rate.ro@studio-moderna.com și te sunăm noi.

Ofertă valabilă până la 29.02.2020.

Regăsiți AICI exemple de calcul pentru fiecare instituție financiară parteneră.