Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

DAE 0%

Credit cu rate ușoare

Aplică acum și beneficiezi până la 30.12.2018 de o super ofertă de finanțare

a. orice produs din gama Nutribullet
b. oricare dintre cele 3 seturi Stone Legend CopperLUX: Mega set, Full set sau Master set

Sună-ne la 0374521445 de luni până vineri între 9 și 17.30 sau trimite-ne un e-mail cu datele tale de contact la rate.ro@studio-moderna.com și te sunăm noi.

OFERTĂ SPECIALĂ DE FINANȚARE valabilă până la 30.12.2018

a. oricărui produs din gama Nutribullet:

 • 6 rate lunare egale cu DAE 0%
  Pentru un credit de 249 lei pe 6 luni rata lunară de plată este de doar 41,5 lei (comisioane: 0 lei; rata dobânzii: 0%; valoare totală plătibilă: 249 lei; DAE: 0%).
  Prețul nu include taxa de timbru verde. Creditul nu este acordat de catre Studio Moderna S.A., ci de institutii financiare in urma analizei cererii de credit.

b. oricare dintre cele 3 seturi Stone Legend CopperLUX cu o valoare finală de cel puțin 649 lei (Mega set – 799 lei; Full set – 1649 lei; Master set – 749 lei)

 • 10 rate lunare egale cu DAE 0%.
  Pentru un credit de 799 lei pe 10 luni rata lunară de plată este de doar 79,9 lei (comisioane: 0 lei; rata dobânzii: 0%; valoare totală plătibilă: 799 lei; DAE: 0%). Creditul nu este acordat de Studio Moderna S.A., ci de instituții financiare în urma analizei cererii de credit.

CUM poti cumpara online prin credit in rate?

 • Pas 1: Adăugați produsul/produsele dorit(e) in coș, selectând butonul "Adaugă în coș" din pagina produsului.
 • Pas 2: Completați cu datele tale de facturare și livrare. În secțiunea "Plată" selectați butonul "Plata in rate" numărul de rate dorit și apoi apăsați butonul "Finalizare comanda".
 • Pas 3: În scurt timp, veți fi contactat(ă) de către un operator Studio Moderna pentru confirmarea comenzii și pentru a completa cererea de credit.
 • Pas 4: După ce veți trimite toate documentele necesare către Studio Moderna (documente ce pot fi trimise prin e-mail, fax, Poșta Română sau firmă de curierat), vom putea să transmitem cererea de credit spre analiză către instituția financiară.
 • Pas 5: În momentul în care instituția financiară aprobă creditul, vă sunăm să stabilim împreună condițiile de livrare ale bunurilor. Vom transmite către dvs. prin curier bunurile comandate împreună cu documentația contractuală și factura bunurilor.
  În cazul puțin probabil de respingere a cererii de credit, veți fi contactat de către un operator Studio Modernapentru a vă spune rezoluția cererii de credit.

Conditii minime de eligibilitate:

 • Aveți peste 23 de ani
 • Sunteți salariat, pensionar, în concediu de creștere copil sau desfășurați activități independente (venituri din PFA)