Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

#Ofertele toamnei

#Ofertele toamnei - Reduceri de până la -70%!

Reduceri de până la -70%!

 
 
[banner_timer]
 

WELLNEO 2IN1 AIRPRO, Uscator de par

Photo
Video
-70%

Wellneo 2in1 AirPro, uscător de păr ionic de nouă generație care usucă părul cu până la 70% mai repede. Cu funcție ionică integrată și o tehnologie exclusivă de răsucire, oferă 2 moduri de uscare a părului. Nu supraîncălzește părul și nu produce daune. Conceput pentru o îngrijire a părului personalizată care ajută la condiționarea, netezirea, crearea părului mai strălucitor și mai puțin încrețit.

WELLNEO 2IN1 AIRPRO, Uscator de par

Pret: 298,00 LEI


Pret redus: 89,40 LEI

84,93 LEI Club5
Selecteaza o optiune
Comenzi si asistenta clienti 021 407 89 51
Produs disponibil. Timp estimat pentru livare: 9 zile lucratoare.
 • Descriere scurta
 • Detalii despre produs
 • Magazinele de unde puteti ridica produsul
Descriere scurta

Wellneo 2in1 AirPro, uscător de păr ionic de nouă generație care usucă părul cu până la 70% mai repede. Cu funcție ionică integrată și o tehnologie exclusivă de răsucire, oferă 2 moduri de uscare a părului. Nu supraîncălzește părul și nu produce daune. Conceput pentru o îngrijire a părului personalizată care ajută la condiționarea, netezirea, crearea părului mai strălucitor și mai puțin încrețit.

Afla mai multe
Detalii despre produs
Te invitam sa vezi produsul, sa il atingi si sa il testezi in magazinele noastre.
 

Noua tehnologie ionică și uscare puternică

Cu uscătorul de păr, Wellneo® 2in1 AirPro Hair Dryer abordarea unică a uscării este vizibilă încă de la început, cu designul intuitiv ergonomic și setările multiple de uscare care permit o îngrijire a părului extrem de personalizată și fără stres. Este un uscător de păr de nouă generație care combină putere de 2000W, tehnologie ionică și design inovator cu 2 moduri de uscare: uscare clasică și uscare tunel.

 • Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer

  Uscare clasică - pentru părul scurt și lung

 • Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer

  Uscare tunel - pentru părul lung

Uscare mai rapidă până la 70%

Uscătorul de păr Wellneo® 2in1 AirPro este uscătorul perfect pentru familie. Puteți alege dacă doriți să folosiți uscarea și coafarea clasică pentru parul scurt sau lung și modul tunel pentru păr mediu / lung. Pur și simplu răsuciți inelul rotativ așa cum se arată mai jos și schimbați direcția de suflare a aerului. Sistemul inovator de uscare prin modul tunel distribuie uniform aerul și usucă simultan partea din față și din spate a părului pentru o uscare mai rapidă până la 70%.

 1. Uscare clasică prin suflare
 2. Uscare prin tunel
 Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer  Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer

Păr mai sănătos și mai puțin distrus

Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer

Uscătorul de păr Wellneo® 2in1 AirPro are o funcție ionică integrată care ajută la condiționarea, netezirea și crearea părului mai strălucitor și mai puțin ondulat, prevenind în același timp încărcarea statică în păr. Ionii negativi satura fluxul de aer pentru a reduce dimensiunea picăturilor de apă pentru o uscare mai rapidă, oferind rezultate uimitoare. Modul de tunel usucă părul în direcția morfologică naturală cuticulelor. Tehnologia ionică are un efect de etanșare suplimentar a stratului de cuticule și prin aceasta este o modalitate bună de a păstra și proteja stratul de păr din exterior. Acest lucru face părul protejat, în consecință, mai neted și descurcat din cauza cuticule închise.

Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer

Cuticule de păr uscat cu uscător obișnuit

Cuticule de păr uscat cu Wellneo® 2in1 AirPro

Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer

Clienților noștri le placeWellneo 2in1 AirPro Hair Dryer

Ceea ce îmi place foarte mult de acest uscător de păr este faptul că îmi iau doar o parte din păr și așez uscătorul de păr în jurul lui, așa că, de fapt, îmi usuc părul din două părți. Cel mai mult îmi place ca nu îmi deterioreză parul. Mai ales pentru persoanele cu părul lung ca mine, acest lucru este foarte important: să am volumul pe care îl am și când ajung acasă de la salon. Deci, cu acest uscător de păr, ceea ce este cu adevărat incredibil, este că le primesc pe toate în cinci minute. Îmi place foarte mult acest uscător de păr și nu numai mie, ci tuturor membrilor familie.

Barbara T

Mai puțin încrețit, mai mult stil 

Acest uscător de păr modern include trei setări de căldură și două opțiuni de viteză, precum și un buton de aer rece pentru finisare perfectă, astfel încât este extrem de ușor să vă personalizați experiența. De asemenea, oferă o opțiune mai rapidă de uscare, cu o tehnologie exclusivă de răsucire: în timp ce uscătoarele de păr standard aruncă aerul direct din duză, ceea ce face ca părul să devină dezordonat și încurcat, produsul nostru inovator poate sufla aerul în două moduri diferite, drept sau din părți laterale pentru păr mai descurcat, manevrabil și îndreptat. În acest fel, puteți alege ceea ce vi se potrivește cel mai bine pentru fiecare ocazie. Folosind aceste funcții suplimentare, uscătorul de păr Wellneo® 2in1 AirPro nu vă supraîncălzește părul și nici nu deteriorează reduce considerabil timpul de uscar , ceea ce reprezintă un avantaj într-o viață dinamică și rapidă.

Wellneo 2in1 AirPro Hair Dryer

Păr uscat cu uscător obișnuit de păr

Păr uscat cu Wellneo® 2in1 AirPro

Magazinele de unde puteti ridica produsul
Poti ridica produsele comandate online si din magazinele noastre, prin optiunea Click&Collect. Magazinul de la care le poti ridica va putea fi ales in procesul de comanda, in a doua etapa. De asemenea, produsul este disponibil la vanzare in urmatoarele magazine:

Pareri clienti 0 Articol(e)

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star