Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

WINTER SALES

WINTER SALES! Reduceri de până la -50%! TRANSPORT GRATUIT la orice comandă!

Reduceri de până la -50%! TRANSPORT GRATUIT la orice comandă!

 
[banner_timer]
 

Husa de masaj, Wellneo 5IN1 Total Back and Neck Shiatsu

Photo
Video

Wellneo 5IN1 Total Back and Neck Shiatsu este o husă pentru masaj de lux, care oferă 5 moduri de a reduce disconfortul la spate și gât. Nodurile sale de masaj se rotesc pentru a simula masajul shiatsu antic și pentru a oferi plăcere maximă. Pe lângă un masaj profund, are și o nouă opțiune de masaj rulant pentru relaxare finală. Îmbunătățește-ți starea de bine azi și lasă disconfortul în urmă!

Husa de masaj, Wellneo 5IN1 Total Back and Neck Shiatsu
1.399,00 LEI
Livrare gratuita
Selecteaza o optiune
Comenzi si asistenta clienti 021 301 73 32
Produs disponibil. Timp estimat pentru livare: 12-14 zile lucratoare.
  • Descriere scurta
  • Detalii despre produs
  • Disponibilitate în magazine
Descriere scurta

Wellneo 5IN1 Total Back and Neck Shiatsu este o husă pentru masaj de lux, care oferă 5 moduri de a reduce disconfortul la spate și gât. Nodurile sale de masaj se rotesc pentru a simula masajul shiatsu antic și pentru a oferi plăcere maximă. Pe lângă un masaj profund, are și o nouă opțiune de masaj rulant pentru relaxare finală. Îmbunătățește-ți starea de bine azi și lasă disconfortul în urmă!

Afla mai multe
Detalii despre produs

Refă-ți corpul și simțurile

Deseori ești complet epuizat? Masajul Shiatsu total spate și gât Wellneo 5in1 este o husă de masaj de lux, care vă va îmbunătăți starea de bine în 5 moduri diferite.

Faceți cunoștință cu husa de masaj Wellneo 5in1 Total Back and Neck Shiatsu

  • Acesta ușurează tensiunea musculară în zona gâtului, spatelui și zona superioară a picioarelor.
  • Oferă 5 masaje diferite într-un singur produs.
  • Dispune de o funcție automată de 15 minute și protecție la supraîncălzire.
  • Confecționat din țesătură din plasă respirabilă care ajută la disiparea căldurii

Masaj profund Shiatsu

În acest mod, 4 noduri de masaj se rotesc pentru a simula masajul shiatsu antic. Pe lângă slăbirea mușchilor rigizi și ameliorarea nodurilor musculare, stimulează și puncte de acupresiune pentru reîmprospătarea completă a corpului. Husa de masaj Wellneo 5in1 Shiatsu oferă o selecție între 3 zone de masaj: spatele complet, spatele superior sau spatele inferior.

Masaj shiatsu ajustabil la nivelul gâtului

Acest mod este perfect pentru ameliorarea tensiunii gâtului și ușor de bucurat datorită înălțimii reglabile a 4 noduri ale gâtului. Masajul de frământare profundă restabilește flexibilitatea gâtului și calmează musculatura rigidă, care este cauzată de citire sau de statul îndelungat la birou.Husa de masaj pentru gât este detașabilă și lavabilă.

Masaj localizat într-un punct

Husa de masaj Wellneo 5in1 Shiatsu poate viza anumite noduri în mușchii spatelui. În combinație cu opțiunea de căldură, ajută la relaxarea și eliberarea stresului acumulat în mușchii rigid. Când activați modul de masaj localizat, masajul va viza exact zonele alese, oferind o relaxare cu adevărat personalizat.

Rolling massage Masaj cu rulare

În acest mod de întinerire, nodurile de masaj alunecă de-a lungul coloanei vertebrale, în același fel în care un maseur și-ar apăsa degetele. Nodurile de masaj rulant aplică o presiune concentrată care ușurează tensiunea musculară și crește fluxul de sânge către creierul și centrii hormonali. Aceasta poate fi, de asemenea, o pregătire excelentă pentru meditație.

Masaj de compresiune cu aer

Husa de masaj Wellneo 5in1 Shiatsu umflă și dezumflă airbag-urile, aplicând 3 niveluri de presiune pe talie, coapse și șolduri. Aceasta are efect asupta sistemului nervos, ceea ce duce la o relaxare completă. De asemenea, pregătește mușchii pentru activitate și îmbunătățește circulația sângelui, care este benefic pentru bunăstarea generală.

Terapia cu căldură

Știi că un duș fierbinte revigorează toate simțurile? Terapia termică se simte și mai bine! Crește fluxul de sânge în timp ce scade rigiditatea articulațiilor și reduce disconfortul. Căldura calmantă ameliorează oboseala și slăbește rigiditatea musculară, relaxare completă după o zi obositoare.

Schimbă-ți stilul de viață pentru o stare de bine

Husa de masaj Wellneo 5in1 Shiatsu are, de asemenea, un strat detașabil care reglează intensitatea masajului shiatsu și rulant. Puteți folosi acest uimitor scaun pliabil acasă sau chiar în timpul călătoriilor când aveți nevoie de un moment de relaxare. Spune adio disconfortului muscular și tratează-ți corpul așa cum merită.

Disponibilitate în magazine
Poti ridica produsele comandate online si din magazinele noastre, prin optiunea Click&Collect (cu excepția saltelelor). Magazinul de la care le poti ridica va putea fi ales in procesul de comanda, in a doua etapa. De asemenea, produsul este disponibil la vanzare in urmatoarele magazine:

Pareri clienti 0 Articol(e)

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star