Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

ECHINOCȚIUL DE TOAMNĂ

ECHINOCȚIUL DE TOAMNĂ - -10% EXTRA la orice comandă!

-10% EXTRA la orice comandă!

 
[banner_timer]
 

Wellneo Circulation Vital Plus

STOC EPUIZAT
Photo
Video
-90%

Cum doriți să vă relaxați mușchii obosiți, să reduceți inflamațiile și să scăpați de stres?Circulation Vital Plus este un dispozitiv ușor de utilizat pentru a stimula circulația la nivelul picioarelor. Combinând EMS avansat (stimularea musculară electrică) cu vibrațiile, activează ușor terminațiile nervoase în tălpi. Rezultatul? Îmbunătățirea circulației și restabilirea nivelului de energie!

Wellneo Circulation Vital Plus

Pret: 599,00 LEI


Pret redus: 59,00 LEI

De la 56,05 LEI Club5
Selecteaza o optiune
Produsul nu este momentan pe stoc. 021 301 73 32
  • Descriere scurta
  • Detalii despre produs
  • Disponibilitate în magazine
Descriere scurta

Cum doriți să vă relaxați mușchii obosiți, să reduceți inflamațiile și să scăpați de stres?Circulation Vital Plus este un dispozitiv ușor de utilizat pentru a stimula circulația la nivelul picioarelor. Combinând EMS avansat (stimularea musculară electrică) cu vibrațiile, activează ușor terminațiile nervoase în tălpi. Rezultatul? Îmbunătățirea circulației și restabilirea nivelului de energie!

Afla mai multe
Detalii despre produs

Soluția inovatoare pentru durerile de picioare

Durerea de picioare poate fi foarte supărătoare, mai ales în lunile reci de iarnă. Iată soluția: Wellneo Circulation Vital Plus, un dispozitiv fabulos pentru stimularea circulației! Obține rezultate incredibile prin combinarea EMS (stimularea musculară electrică) cu vibrații. Cum doriți să vă relaxați mușchii obosiți și să reduceți umflarea picioarelor? Utilizați acest dispozitiv pentru a vă bucura de toate beneficiile exercițiului fizic în timp ce va relaxați.

Ce face din Wellneo Circulation Vital Plus un must-have:

  • îmbunătățește circulatia sângelui la nivelul picioarelor
  • Calmează mușchii și reduce oboseala
  • Are 99 niveluri de intensitate pentru nivelul tău de confort
  • Dispune de 4 plăcuțe de gel reutilizabile

Cum funcționeaza?

Wellneo Circulation Vital Plus revigorează mușchii prin intermediul a 4 plăcuțe cu electrod gel, care pot fi plasate simultan pe diferite zone ale corpului. Acest dispozitiv puternic oferă, de asemenea, masaj cu electro-terapie. Lăsați stimularea musculară țintită să îndepărteze durera din picioare. Pe măsură ce activează punctele de presiune în picioare, veți simți mușchii pulsând ușor și contractați. Odată încheiată sesiunea, picioarele tale vor fi super relaxate și lipsite de rigiditate!

99 niveluri de intensitate pentru confort personalizat

Cu înaintăm în vârstă, cu atât suntem mai predispuși la disconfortul picioarelor. Stând sau așezat timp îndelungat, punem eforturi suplimentare asupra mușchilor și picioarelor noastre. Lasă totul în urmă cu Wellneo Circulation Vital, care oferă 99 de niveluri de intensitate pentru nivelul preferat de confort. Are chiar și o telecomandă pentru confortul maxim. Folosirea acestuia este la fel de ușoară precum alunecarea picioarelor într-o pereche de papuci și pornirea televizorului cu o telecomandă.

Tratează-ți picioarele cu reflexoterapie

Cu suporturi speciale pentru picioare care asigură o stimulare profundă, Wellneo Circulation Vital Plus vă asigură că picioarele dvs. vor primi îngrijirea pe care o merită. Ai vrut vreodată să încerci reflexoterapia? Prin stimularea diferitelor zone la nivelul piciorului, acest dispozitiv excelent îmbunătățește fluxul de energie și restabilește echilibrul. Exact ce ai nevoie după o zi obositoare. Permiteți-vă corpului să intre în relaxare profundă pentru a reduce disconfortul și stresul.

Descoperă puterea masajului cu vibrații

Pe lângă EMS, Wellneo Circulation Vital Plus folosește și tehnologia vibrațiilor pentru stimularea suplimentară a punctelor de acuratețe și pentru o penetrare mai profundă a țesuturilor musculare. Ambele masaje revigorante funcționează în sinergie pentru a vă relaxa mușchii obosiți, pentru a reduce umflarea și pentru a scăpa de stres. Rezultatul? Circulația sângelui îmbunătățită la nivelul picioarelor dvs., fără semne de disconfort. Folosiți Wellneo Circulation Vital Plus pentru a vă relaxa acasă sau la serviciu!

O modalitate atât de bună de restabilire a nivelurilor de energie

Ori de câte ori vă simțiți încordat, aplicați plăcuțele cu gel Wellneo Circulation Vital Plus pe gât, spate, brațe, umeri, talie sau picioarele superioare. Dispozitivul poate fi utilizat împreună cu plăcuțele cu electrod sau pe cont propriu, ceea ce îl face unul dintre cele mai practice instrumente pentru restabilirea nivelului de energie. Distrează-te explorând toate modurile acestui mare impuls de circulație, care te va seta pentru provocările zilnice în cel mai scurt timp.

Disponibilitate în magazine

Pareri clienti 0 Articol(e)

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star