Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

#Ofertele toamnei

#Ofertele toamnei - Reduceri de până la -70%!

Reduceri de până la -70%!

 
 
[banner_timer]
 

Dispozivitiv pentru genunchi, WELLNEO PAIN TRONIC Pain Tronic

STOC EPUIZAT
Photo
Video
-48%

Wellneo Pain Tronic este o soluție 2-în-1 și folosește cea mai recentă tehnologie de ultimă oră (MCT) pentru a asigura ameliorarea durerii și regenerarea zonei vătămate cu un curent electric blând care se potrivește cu cel care este produs în mod normal de către dvs. corp. Recomandat pentru ameliorarea durerii continue, dureri musculo-scheletice ocazionale, leziuni sportive.

Dispozivitiv pentru genunchi, WELLNEO PAIN TRONIC Pain Tronic

Pret: 189,00 LEI


Pret redus: 99,00 LEI

Selecteaza o optiune
Produsul nu este momentan pe stoc. 021 407 89 51
 • Descriere scurta
 • Detalii despre produs
 • Magazinele de unde puteti ridica produsul
Descriere scurta

Wellneo Pain Tronic este o soluție 2-în-1 și folosește cea mai recentă tehnologie de ultimă oră (MCT) pentru a asigura ameliorarea durerii și regenerarea zonei vătămate cu un curent electric blând care se potrivește cu cel care este produs în mod normal de către dvs. corp. Recomandat pentru ameliorarea durerii continue, dureri musculo-scheletice ocazionale, leziuni sportive.

Afla mai multe
Detalii despre produs

Metoda terapeutică blândă este revoluționară pentru persoanele care suferă de dureri la genunchi

Cei care suferă de accidentare usoara sau degenerare a țesutului la genunchi vor atesta că aceasta este una dintre cele mai debilitante forme de durere. Cu o înfășurare blândă, neinvazivă, dar extrem de eficientă, cu Wellne Pain Tronic pentru genunchi, vă puteți relua activitățile preferate din viață cu confort și ușurință - așa că puteti reveni pe pârtii, scoateți-vă cizmele de drumeție, scoateti racheta de tenis din dulap pentru că sunteti gata de drum!

Metoda terapeutică blândă revoluționară pentru suferințele durerilor de genunchi

Deși poate fi dificil să crezi pentru cei care au încercat totul pentru a atenua durerea la genunchi, există acum o soluție simplă fără medicamente care te poate ajuta să faci o schimbare pozitivă și permanentă în viața ta. Nu provoacă efecte secundare sau disconfort, Wellneo Pain Tronic Knee Wrap este ceea ce ați așteptat. Această terapie de reabilitare la domiciliu este recomandată în special persoanelor care suferă de:

 • rigiditatea articulatiilor
 • dureri musculosceletale continue sau ocazionale la genunchi
 • leziuni sportive
 • leziuni și dureri musculare
 • țesut degenerat

Micro-terapia de curent curent (MCT) oferă o soluție naturală

Wellneo Pain Tronic Knee Wrap utilizează cea mai recentă tehnologie de ultimă oră (MCT) pentru a asigura ameliorarea durerii și regenerarea țesuturilor cu un curent electric blând care se potrivește cu cel care este produs în mod normal de propriul corp.

Elimină durerea la sursă, nu dăunează țesutului pielii

Deoarece funcționează direct asupra inflamației pe care corpul tău nu este suficient de puternic pentru a o vindeca, Wellneo Pain Tronic Knee Wrap elimină eficient durerea la sursă. Spre deosebire de metodele TENS existente utilizate de spitale și centre de reabilitare (care utilizează un curent electric mult mai puternic), terapia MCT este extrem de blândă. Aceasta înseamnă că nici nu veți simți că funcționează. Cel mai important, nu vă va deteriora țesutul pielii.

Discret și ușor, rămâne invizibil sub hainele tale

Wellneo Pain Tronic Krae Wrap este discret și ușor, așa că te vei simti confortabil și rămâne invizibil sub hainele tale. Învelișurile pot fi utilizate de mai multe ori și sunt ușor de fixat cu ajutorul unei prinderi convenabile.

Respectă toate standardele de siguranță ale EC

Pachetul include unitatea bateriei Snap-On și spray-ul

Pachetul conține 1x Wellneo Pain Tronic genunchi, 1x unitate de baterie Snap-on și 1x flacon spray

Cum functioneaza?

Corpul se regenereaza în mod firesc pentru a opri durerea la sursă

 În loc să blocheze semnalele de durere, Wellneo Pain Tronic Knee Wrap utilizează tehnologia Micro Current pentru a furniza un flux continuu de terapie blândă, aducând oxigen și nutrienți în celulele deteriorate, în cazul în care propriul curent natural al corpului este prea slab pentru a penetra inflamația dureroasă. Acest lucru permite corpului tău să se repare natural și să oprească durerea la sursă.

Reduce durerea, stimulează regenerarea țesutului pentru efect permanent

Wellneo Pain Tronic Knee Wrap folosește de fapt același curent pe care corpul tău îl produce în mod natural. Aceasta înseamnă că corpul dvs. nu oferă nicio rezistență și terapia este în măsură să urmeze căile electrice existente ale corpului dvs. pentru a efectua:

 

 • pătrunde adânc în țesut, astfel încât acesta poate ajunge la locul inflamat
 • stabilizează echilibrul electric al celulelor afectate
 • scade rezistența electrică a regiunii
 • stimulează procesul de regenerare și ameliorează durerea

 Tehnologia non-invaziva MCT îmbunătățește metodele TENS existente utilizate de spitale și centre de reabilitare

Metoda terapeutică neinvazivă cunoscută de multă vreme folosită în spitale și centre de reabilitare, metoda TENS folosește impulsuri electrice puternice pentru a inhiba transferul neuronilor senzoriali ai durerii, scăzând senzația de durere. Wellneo Pain Tronic Knee Wrap se îmbunătățește la acest concept prin utilizarea tehnologiei de ultimă oră cu un curent de microampere de aproximativ 1000 de ori mai slab decât TENS - oferind un mod mult mai sigur, mai eficient și mai confortabil de a trata durerea, rămânând blând pe piele.

Magazinele de unde puteti ridica produsul

Pareri clienti 0 Articol(e)

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star